Eladó ház Sajópetri 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sajópetri 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7999985
Referenciaszám: 167696
Frissítve: 1 hónapja

Sajópetri eladó családi ház 2 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
13 888 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1937 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 116 Ft
Második évtől
111 603 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167696 hivatkozási számú sajópetri családi ház. Az eladó családi ház Sajópetriben jellemzői:  - a központban található, 85 m2-es családi ház, 1937 m2-es  méretű telekkel várja új tulajdonosát  - a ház jól megközelíthető utcában fekszik, hatalmas szépen karbantartott udvar és kert fogadja rengeteg gyümölcsfával  - a statikailag hibátlan utcafronti ház 85 m2, 2 szoba, konyha étkezővel, fürdő, és kamra  - a ház mögött még garázs, tárolók, műhely, kazánház (itt található egy vegyestüzelésű és egy gázkazán, mindkettő kiválóan működik)   - az ablakokat műanyagra cserélték, a tető felújított, stabil, szerkezete jó  - a szobák laminált padlóval, a konyha, kamra, fürdő és előszoba járólappal borított  - a ház nagyon alacsony rezsiből fenntartható, fúrt kút is van    - a telek méretéből adódóan a udvarra még nagyon sok mindent álmodhatunk, megvalósíthatunk, falusi csokra alkalmas  - Miskolc belvárosa 15 perc alatt autóval elérhető  - buszmegálló csak 120 méterre, Coop üzlet 200 méterre  - iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló szintén pár perces séta  Sajópetri központjában, csendes helyen, kiváló állapotú, kicsi rezsiből fenntartható ház várja Önt! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sajópetri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167696 Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béres Tamás Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 733 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béres Tamás Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 733 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY