Eladó ház Sajólád 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sajólád 50 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8277894
Referenciaszám: H492129
Frissítve: ma

Sajólád eladó családi ház 2 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
240 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1528 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 970 Ft
Második évtől
49 786 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉT szobás, FELÚJÍTANDÓ VEGYES FALAZATÚ HÁZ, hatalmas telken várja új tulajdonosát Sajóládon! A bruttó 72 m2-es, nettó kb. 50 m2-es ingatlan leendő tulajdonosa kreatívan alakíthatja ki álmai otthonát vagy befektetési célú ingatlanát. A tulajdonos elkezdte a felújítást, de a befejezés már a vevőre vár. Főbb jellemzők: - Tégla-vályog falazat, belül gipszkartonnal ellátott - Nincs alápincézve - Állapota felújítandó, bővíthető, így a terek saját elképzelések szerint formálhatók - Fűtése gázkonvektor - 25 amper áram - Új, műanyag, hőszigetelt ablakok - Új beltéri ajtók - Per- és tehermentes ingatlan, a vásárlás gyorsan és zökkenőmentesen lebonyolítható - Telek mérete: 1528 m2, beépíthetősége: 30% - Összközműves - Kerti kút - Szőlő, valamint gyümölcsfák: alma, cseresznye, meggy - A ház egy csendes zsákutcában található - Kiváló szomszédok - A TELEPÜLÉSEN A FALUSI CSOK IGÉNYBE VEHETŐ! - A felújítás során nemcsak a belső tér, hanem a kert, telek is bővítési lehetőséget kínál - Miskolc autóval 15-20 perc alatt elérhető Ez a lehetőség ideális lehet üzleti vállalkozások számára vagy akár magáncélú ingatlanberuházásra. Sajólád csendes, barátságos település, ahol a fiatalok számára a településen elérhetőek a támogatások, amelyek megkönnyítik a lakásvásárlást. A környéken található boltok, szolgáltatások és szabadidős lehetőségek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az itt élők kényelmesen élhessenek. Ügyfeleinket teljes körű piaci hitelügyintézéssel segítjük bankfüggetlen pénzügyi tanácsadónk közreműködésével. Konzultációink díjmentes!

Igény esetén korrekt és gyors ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tordai Rita Otthon Centrum - Miskolc - Szemere utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tordai Rita Otthon Centrum - Miskolc - Szemere utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY