Eladó ház Sajókeresztúr 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sajókeresztúr 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8287696
Referenciaszám: M289143-4768321
Feltöltve: ma

Sajókeresztúr eladó családi ház 3 szobás: 31,99 millió Ft

31,99 millió Ft
290 818 Ft/m²
110 m²
Alapterület
699 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 222 Ft
Második évtől
132 720 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Sajókeresztúr település, Újtelep részén eladó egy 2+1 szobás, 110 m2-es családi ház 699 m2 telken. Az ingatlan 1997-ben épült, 2018-ban egy komolyabb belső felújításon esett át. A ház jelenleg egyszintes, viszont a tetőtér beépítésére konkrét tervrajz készült (plusz 2 szoba, és fürdőszoba WC), a villany, víz-, gázvezetékek előkészítve. A tervrajz kivitelezése, és saját arculat kialakítása a vevő hatásköre, feljárat az étkezőből. Az otthon melegéről egy modern, szinte új Immergas Victrix Exa Kondenzációs kombi gázkazán (ami a melegvizet is biztosítja), illetve a szuterénben található vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A konyha az alapoktól felújított, a konyhabútor, és a beépített konyhai eszközök a vételár részét képezik. A szobák laminált padlóval, a nappali és a többi helység járólappal burkoltak. A nappali, és a szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. A lakótér alatt nagyméretű garázs található. A tágas udvar sokféle kinti tevékenységet tesz lehetővé, egy kiépített szalonnasütő már jelenleg is a részét alkotja. A lakóközösség kulturált, a vasút közelsége szinte alig észrevehető. Az ingatlan tehermentes, alkalmas CSOK Plusz, vagy akár többgyermekes Falusi CSOK-ra is tágas mérete, és felújított helységei miatt. OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK Plusz, Falusi CSOK, Lakáshitel, Személyi kölcsön, Lakásbiztosítás, Életbiztosítás stb.) is díjmentesen, soron kívüli ügyintézéssel segítem ügyfeleim. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Kérem, hivatkozzon az M289143 referencia számra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika OTPip - Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika OTPip - Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY