Eladó ház Ságvár 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ságvár 70 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8200174
Referenciaszám: H489120
Frissítve: 1 hónapja

Ságvár eladó családi ház 3 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
357 143 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3263 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 104 Ft
Második évtől
103 720 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmodja meg új otthonát ebben a felújításra szoruló, de rengeteg lehetőséget kínáló, 70 négyzetméteres házban, amely vályog és tégla kombinációjával épült. A ház új tulajdonosára vár, hogy visszaadja régi fényét és modern otthont varázsoljon belőle. Lenyűgöző telek és elhelyezkedés: A hatalmas, 3263 négyzetméteres telken állattartásra és növénytermesztésre is kiválóan alkalmas terület található, ileetve lehetőség van arra hogy külön 2-3 telket alakítson ki és szolgalmi úton hozzáférést biztosíthatja a hátsó telkekhez. Minimális telek nagysága 1000 nm lehetséges. Mindez a festői szépségű műemléki környezetben, a református templom közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlan egy régészeti lelőhelyen fekszik, ahol a feltárások már tíz éve befejeződtek, így történelmi értékkel bír. Kényelmi szolgáltatások: Az ingatlanhoz tartozik egy 16 négyzetméteres melléképület, egy ásott kút terméskő borítással, és az infrastruktúra is adott: áram bevezetve a házba, víz a telken, gázcsonk pedig szintén rendelkezésre áll. Fűtés hagyományos cserépkályhával megoldott. Közeli létesítmények: Mindössze pár perc sétára található iskola, óvoda, termelői piac, orvosi rendelő, gyógyszertár, önkormányzat, bolt és pékség, így minden fontos szolgáltatás elérhető közelségben van. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját igényei szerint újítsa fel ezt a bájos házat egy idilli környezetben! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a különleges ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY