Eladó ház Ságvár 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ságvár 99 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8041799
Referenciaszám: U0046291
Frissítve: 4 napja

Ságvár eladó családi ház 4 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
803 030 Ft/m²
99 m²
Alapterület
422 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 552 Ft
Második évtől
329 829 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ságvár csendes környezetében, mindössze 10 kilométerre a Balatontól, egy vadonatúj téglaház épül és keresi új tulajdonosát. Egy osztatlan közös 1000 négyzetméteres telken két azonos paraméterű ház épül, egymástól kerítéssel elszeparálva, saját úton megközelíthető. Mindkét háznak saját, 422 négyzetméteres területe lesz. Az épületek átadása várhatóan 2024 október vége lesz. A technikai részletek a következők: Nappali amerikai konyhával+3 háló+ 2 fürdőszoba, 99 négyzetméteres alapterületű épület, 21 négyzetméteres fedett terasszal. Tégla falazatú, homlokzatán 15 cm vastag AT-H80 polisztirol szigeteléssel. Gipszkarton álmennyezet, 25 cm vastag Rockwool kőzetgyapottal szigetelve. Bramac betoncseréppel fedett tető. Rehau 5 légkamrás, 3 rétegű üvegezésű műanyag nyílászárók, távirányítóval vezérelt ALU redőnyök. Aljzat szigetelése 10 cm vastag AT-N100 polisztirol. Fűtés: elektromos padlófűtés aljzatbeton alatt, hűtő-fűtő klíma, kandalló előkészítés 20-as átmérőjű Schiedel kéményhez. Hideg- és meleg burkolat, belső festés. Az udvaron tereprendezés és kerítésépítés is megtörténik. További részletekért hívjon engem a hét minden napján akár hétvégén is! Ha hitelre van szüksége, rendelkezésre áll a hiteles kollégánk, aki ingyenesen segít a hitelkiváltásban, és felvilágosítást ad a CSOK és a falusi CSOK lehetőségeiről.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY