Eladó ház Röszke 107 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Röszke 107 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8137225
Referenciaszám: M280221-4663422
Frissítve: ma

Röszke eladó családi ház 4 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
252 336 Ft/m²
107 m²
Alapterület
2230 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Eladó tágas, napfényes ingatlan gyümölcsfás kerttel és tégla garázzsal Röszkén, csendes környezetben*** Csongrád-Csanád vármegye, Röszkén, a Fő utcában kínálunk eladásra egy 1950-1980 között épült, vegyes falazatú családi házat. Az ingatlan alapterülete 108 m2-es, amely felújítandó és félkomfortos. Az épület 4 szobával, fürdőszoba+WC-vel, 3 tárolóval és egy fedett terasszal rendelkezik. A házhoz külön tégla garázst építettek, amely több autó számára biztosít parkolási lehetőséget. Az épület tetőszerkezete nemrégiben felújításon esett át, így az ingatlan ezen része kiváló állapotban van. A ház délkeleti fekvésének köszönhetően napfényes. A telek mérete 2230 m2, mely csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A kertben gyümölcsfák és kiváló minőségű termőföld található, ideális kertészkedéshez. Az ingatlan telkén engedéllyel rendelkező ivóvíz minőségű nortonkút biztosítja az öntözéshez szükséges vizet. A ház tágas belső terekkel rendelkezik, ideális nagycsaládosok számára. Az ingatlan közművesített, az áram, víz és csatorna bevezetve, a gáz az udvarban elérhető. Az ingatlan könnyen megközelíthető autóval Röszke Szentmihály felől. Az ingatlan megvásárlásához kedvezményes piaci hitel is igényelhető, melynek ügyintézésében szakszerű segítséggel állunk a kedves vásárló rendelkezésére. Ha egy nyugodt, csendes környezetben szeretne élni, ahol minden adott a kényelmes családi élethez és a kertészkedéshez, önellátáshoz, akkor ez az ingatlan ideális választás Önnek! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtudja többet az ingatlanról és megtekinthesse személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
I
félkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Báló László Péter OTPip - Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 370 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Báló László Péter OTPip - Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 370 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY