Eladó ház Révfülöp 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Révfülöp 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8125191
Referenciaszám: H485484
Frissítve: 20 napja

Révfülöp eladó családi ház 5 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
411 176 Ft/m²
170 m²
Alapterület
938 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Révfülöpön keresi új lakóit ez a befektetésnek, vagy egy új élet helyszíneként kiváló családi ház. A CSOK feltételeinek megfelel, 3 gyerekkel, minimális önerővel megvásárolható! A hozzá tartozó telek majdnem 1000 nm, virágokkal, konyhakerttel és gyümölcsfákkal teli, a ház statikailag kifogástalan, ám műszakilag és esztétikailag felújítást igényel. Per- és tehermentes! Két külön bejáratú lakószint áll rendelkezésre, elosztásukban szinte tökéletesen megegyeznek, egyenként bruttó 85 nm-esek. A ház alatt pince, mellette melléképület van, műhellyel és garázzsal. A fotók alapján egyértelműen látszik, hogy az alsó szinten a falak áztak, ezt egy téli csőtörés okozta, amely miatt jelenleg is el van zárva a víz a felső szinten. Felújítás esetén minden burkolatot és helyenként a vezetékezést szükséges cserélni, így a jövőben ezen gond kiküszöbölhető. A pincében vegyes tüzelésű kazán gondoskodik a fűtésről, amely az egész házat radiátorokon keresztül fűti, ezen kívül kandallók is elhelyezhetők. Az alsó és felső szint külön mérőórákkal rendelkezik, így kiadásra, vagy két generációnak is megfelelő lehet. Az utcában óvoda van, az iskola 5 percnyire található, a kikötő szintén 5 perces sétával elérhető. Bolt, patika, templom, önkormányzat 2-3 utcányira van. Egyéb információért, vagy személyes megtekintés egyeztetése céljából keressen a megadott elérhetőségeken!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csesznák Veronika Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csesznák Veronika Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY