Eladó ház Rétság, Petőfi utca 121 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Rétság, Petőfi utca 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8239618
Feltöltve: 5 napja

Rétság eladó családi ház 4 szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
90 083 Ft/m²
121 m²
Alapterület
1998 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 490 Ft
Második évtől
45 222 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyoroszi kedvelt, csendes utcájában, közel a központhoz eladó egy tágas 1998 négyzetméteres ápolt és rendezett, sík telken elhelyezkedő felújítandó családi ház melléképületekkel és borospincével. A 121 négyzetméteres belső hasznos alapterülettel rendelkező ingatlanban jelenleg négy darab kifejezetten tágas szoba, konyha és egy fürdőszoba található. Az épület részeként kialakításra került még egy 26.5 négyzetméteres tárolásra alkalmas helyiség is, ami a verandáról nyílik. Az elrendezése könnyen módosítható, a tágas és hangulatos veranda többféleképpen hasznosítható, a felújítás után tökéletes otthon válhat belőle egy nagyobb család, de egyszintes elhelyezkedése köszönhetően akár az idősebb korosztály számára is. Az ingatlan vályog falazattal épült, jelenleg nem rendelkezik fűtéssel. A közműveket tekintve villany, víz, csatorna bekötve, gázcsonk a telken belül megtalálható. Kiváló választás azoknak, akik a város zajától mentes, vidéki környezetre vágynak, ahol a telek méretéből adódóan lehetőség nyílik egy részben önellátó életvitel kialakítására, ehhez rendelkezésre áll egy locsolásra alkalmas ásott kút, több tárolásra alkalmas melléképület és egy borospince is. Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető. Vételára: 10.900.000 Ft. Nagyoroszi közkedvelt turisztikai célpont. A drégelyi hegyek tőszomszédságában, a Börzsöny-hegység északkeleti lábánál fekszik. A Börzsönynek ez a része látványos, szép természeti hátteret varázsol a község köré, amely a Duna-Ipoly Nemzeti Park területének része. A legközelebbi város, a 10 kilométerre fekvő Rétság, Vác mindössze 35 kilométerre, a főváros pedig 75 kilométerre található. A településen minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja, boltok, posta, orvosi rendelő, fogorvos, védőnői szolgálat, állatorvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfort nélkülikocsibeállókertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosteraszpincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY