Eladó ház Rétság 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Rétság 76 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8206703
Referenciaszám: virag.krisztian.rds@gmail.com
Feltöltve: 1 hónapja

Rétság eladó családi ház 3 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
419 737 Ft/m²
76 m²
Alapterület
867 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 937 Ft
Második évtől
132 347 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rétságon vált eladóvá egy 867m2-es telken elhelyezkedő, praktikus elrendezésű, 76m2 hasznos alapterületű, három szobás családi ház! A ház 1984-ben épült salakblokk falazattal, beton alappal és beton födémmel. Hasznos alapterülete 76m2, melyben kialakításra került három szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön álló mellékhelyiség és előszoba. A hátsó két szobához egy közös terasz tartozik. A fűtésért négy konvektor, valamint egy kandalló felel. Amennyiben több szobára lenne szükség, a tetőtérben továbbiakat kialakíthatnak. Közművek közül villany (1x16A, 1x16A), víz, gáz és csatorna is bekötésre került. A ház hátsó része alatt két részből álló, 44m2-es pince van, ami a lakótérből is megközelíthető. A házhoz tartozó, 867m2-es telken dió, szőlő, szilva és alma terem. Az ingatlan per,- teher,- és igénymentes. Rétság a Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, ez az adottság határozza meg a környék jellegét is. A településen áthalad a 2-s számú (nemzetközi: E77) főútvonal. Rétságon, mint járási központban megtalálható minden, amire a hétköznapokban szükség lehet: polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, járóbeteg-szakellátó központ, munkaügyi kirendeltség, bank, művelődési központ, vegyesboltok, töltőállomások. Mivel a 2-es számú nemzetközi főútvonal áthalad a városon, így közlekedés szempontjából is kedvező helyen fekszik. Budapest autóval 45 perc alatt elérhető, de óránként indulnak távolsági buszjáratok is a fővárosba, ami a lakástól kettő perc séta. A fejlődő és bővülő ipari park folyamatos munkalehetőséget kínál az itt élők számára, de a közeli nagyobb városokba (Vác 23 km-re, Balassagyarmat 25 km-re) való ingázás sem ütközik akadályba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY