Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8149599
Feltöltve: 3 hónapja

Rém eladó családi ház 7 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
93 625 Ft/m²
502 m²
Alapterület
3374 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 716 Ft
Második évtől
194 993 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Különleges Ingatlanok Rémen – Két Ingatlan Egy Telken! Kivételes Lehetőség Vállalkozóknak és Intézményvezetőknek! Rém csendes, mégis jól megközelíthető részén eladó egy különleges adottságokkal rendelkező telek, amely két különálló ingatlant foglal magában. Ez a páratlan ajánlat kiváló lehetőségeket kínál, legyen szó üzleti vállalkozásról, lakóingatlanról vagy szociális intézmény létrehozásáról. Az ingatlanok sokoldalú felhasználhatósága és a tágas udvar ideális választássá teszik minden érdeklődő számára. 1. Ingatlan – Egykori Pizzéria, Sokoldalú Kialakítással Ez a tágas ingatlan korábban pizzériaként üzemelt, ami rengeteg lehetőséget rejt magában. Az ingatlan jellemzői: - 3 szoba: Ideális hálószobák, irodahelyiségek vagy tárolók kialakítására. - 3 előtér: Tágas és jól megközelíthető helyiségek, amelyek váróteremként vagy fogadóhelyként is használhatók. - 2 nappali: Kényelmes és tágas nappalik, tökéletesek családi vagy ven - 1 konyha: Jól felszerelt konyha, amely kiválóan alkalmas mindennapi használatra vagy vendéglátói tevékenységre. - 1 terasz: Ideális hely a szabadtéri pihenésre vagy vendégek fogadására. - 6 wc: Az ingatlanban található 6 wc-ből egy fürdőszobás, továbbá egy különálló fürdőszoba is rendelkezésre áll. - Hatalmas pince és padlás: Rengeteg tárolási lehetőséget biztosít, vagy akár további helyiségek kialakítására is alkalmas. Ez az ingatlan rendkívül rugalmas és különféle célokra alakítható. Legyen szó vendéglátásról, üzleti tevékenységről vagy családi otthonról, ez a ház minden igényt kielégít. 2. Ingatlan – Kényelmes és Modern Lakóépület A második ingatlan egy modern kialakítású lakóépület, amely kiválóan alkalmas szociális intézményként is, kifejezetten 4 fő számára tervezve. Az ingatlan jellemzői: - 4 szoba: Minden szoba saját wc-vel és fürdőszobával rendelkezik, biztosítva a maximális kényelmet és magánéletet. - 2 tárolóhelyiség: További tárolási lehetőségek a mindennapi használati tárgyak számára. - 1 közlekedő: Praktikus elrendezés, amely biztosítja a könnyű hozzáférést minden helyiséghez. - Alapterület: 232 négyzetméter: Tágas és kényelmes lakóterület, amely maximális komfortot nyújt. - Telekterület: 1500 négyzetméter Ez az ingatlan ideális választás lehet egy szociális intézmény létrehozásához, mivel minden szoba különálló fürdőszobával rendelkezik, így biztosítva a lakók kényelmét és magánéletét. Kiegészítő Információk: - Nagy udvar: a telekhez tartozó nagy udvar kiváló lehetőségeket kínál szabadtéri tevékenységekhez, pihenéshez vagy akár további építkezésekhez. - Sokoldalú felhasználhatóság: Az ingatlanok és a telek elrendezése számtalan lehetőséget kínál, legyen szó üzleti, magán vagy intézményi felhasználásról. - Ár: 47.000.000 Forint Kapcsolat: Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Érdeklődni és további információkat kérni az alábbi elérhetőségeken lehet: Email cím: ? borbenyidaniel36@gmail.com, kozakkevin28@gmail.com ?

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Borbényi Dániel
+36 70 205 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Borbényi Dániel
+36 70 205 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY