Eladó ház Ravazd 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ravazd 81 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8269525
Feltöltve: 12 napja

Ravazd eladó családi ház 2 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
393 827 Ft/m²
81 m²
Alapterület
2540 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 937 Ft
Második évtől
132 347 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ravazdon, falusi CSOK igénybevételére alkalmas településen, Győrtől 20 km távolságra eladó egy kb.: 81 m2 alapterületű, téglaépítésű családi ház. A falusi CSOK keretein belül 2 M Ft. vásárlásra, 2 M Ft. pedig felújításra, korszerűsítésre fordítható, vissza nem térítendő állami támogatást jelet, természetesen a személyi feltételek megléte esetén. Mindez mellett CSOK PLUSZ hitel is igényelhető. Az ingatlan 1970-es években, egy 2540 m2 területű telken került felépítésre. A ház belső tereinek az elrendezése: előszoba, konyha, kamra padlásfeljáróval, 2 kimondottan tágas szoba, fürdőszoba káddal, wc-vel. A családi ház masszív alappal, 38 cm vastagságú fő falakkal, és fa födémmel rendelkezik. A falak szárazak. A meleget jelenleg a szobákban vegyes tüzelésű kályhák, (fa-szén) a konyhában pedig egy kandalló szolgáltatja. A meleg vízellátást egy 120 l-es villanybojler biztosítja. A nyílászárók dupla szárnyas fa ablakok. Közművek közül víz, villany, csatorna a házon belül, gáz pedig az utcában található. A telek első része kb.: 1000 m2 sík, míg a hátsó része erdős, meredek domboldali fekvésű. Az udvar részben bekerített. Az udvaron álló melléképületek közül az egyik garázsként a másik tárolóként funcionál. A ház előszobája alatt egy pince/takarmánytároló található. Az öntözést egy ásott kút segíti. A településen ABC, óvoda, iskola, posta megtalálható. Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentes banki CSOK és hitel ügyintézést biztosít. Amennyiben szeretné megtekinteni a házat, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905 405.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosgarázskertcsendesvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY