Eladó ház Rákóczifalva 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Rákóczifalva 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156035
Referenciaszám: 43925
Frissítve: 18 napja

Rákóczifalva eladó családi ház 3 szobás: 25,99 millió Ft

25,99 millió Ft
366 056 Ft/m²
71 m²
Alapterület
1109 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 237 Ft
Második évtől
107 827 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Martfűi  CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Rákóczifalván a főúton egy kertes családi házat! A ház főbb jellemzői: - 1109 m2-es körbe kerített telken helyezkedik el  - a ház az 1970-es években épült beton alapon téglából - az ingatlan rendkívül jó elrendezésű, minden helyiség tágas, világos  - a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági záras - a  jó elrendezésének köszönhetően modern otthon válhat belőle - szigetelés nincsen, a külső falakon csak vakolat és szín - a tetőfedés anyaga cserép, a födém dupla saralású - a ház nettó alapterülete 71 m2, amely a következő helyiségekből áll: előszoba, konyha, kamra, 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba és külön illemhelyiség - a szobák parketta, a többi helyiség járólapos burkolatot kapott - a nyílászárók eredetiek, fából készültek - a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak - a meleg vizet gáz bojler adja ( Hajdu ) - a fürdőszoba néhány éve felújításra került, az ablakot műanyagra cserélték - az ingatlanhoz több melléképület tartozik : egy téglából  épült 100 m2-es műhely, amelyben ipari áram, víz,  illemhelyiség és szerelőakna is van - ezen kívül nyári konyha, garázs, amely alatt pince van és egy iroda is kialakításra került - a kertben szőlő, málna és szilva is megtalálható - a locsolást kerti csapról és fúrt kútról is megoldott  - parolás több autó számára is lehetőséget ad udvaron belül - a közelben buszmegálló, élelmiszerbolt, pizzéria, hentes és pékség is van - ajánlom vállalkozásra, autószerelő műhelynek, vasipari fém megmunkálásával foglalkozó cégnek is - az ingatlan tehermentes, alkalmas CS.O.K.-ra , hitelre is Amennyiben a 155805731 -es azonosító számú eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY