Eladó ház Rakamaz 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Rakamaz 122 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8211319
Referenciaszám: 703300074
Frissítve: 2 napja

Rakamaz eladó családi ház 4+1 fél szobás: 100 000 millió Ft

122 m²
Alapterület
1087 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Tokajtól 6 km-re, Rakamazon felújított, vízparti panorámás családi ház eladó. Az ingatlan két generációnak, befektetőknek is remek választás mivel eddig vendégházként üzemelt. Az első lakrészben található, nappali és két félszoba, két fürdőszoba, illetve konyha. Fűtéséről és a melegvízről modern gázkazán és tökéletes állapotú, fatüzelésű cserépkályhák gondoskodnak. A lakószobák padlóburkolata lakkozott hajópadló. A hátsó kert irányába található, egy külön bejárattal rendelkező 21m2 galériás, fürdőszobával ellátott apartman. A galéria alatti nappali - étkező mellett, kis konyhapult is kialakítható. A padlóburkolat laminált padló, a galérián lakkozott hajópadló található. A tető szerkezetileg kifogástalan állapotú, héjazata pala, mely bitumenes zsindellyel lett befedve. A hagyományos fa nyílászárók a mai napig pontosan záródnak, esztétikailag és szerkezetileg is kifogástalan állapotban vannak. Házban 11m2-es zárt tárolóhelységben lett kialakítva, itt található fűtést és a melegvizet biztosító modern gázkazán. Az enyhén lejtős, csendes 1087 m2-es kert végében a Morotva holtág fekszik, ami gyönyörű panorámát biztosít, emellett kiválóan alkalmas pihenésre vágyóknak és horgászatra egyaránt. Az épület száraz, talajvíztől mentes. Az ingatlan per- és tehermentes. A hét bármely napján megtekinthető, előzetes egyeztetés után!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállóvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY