Eladó ház Ráckeve 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ráckeve 98 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8229467
Referenciaszám: 245_isz
Feltöltve: 14 napja

Ráckeve eladó családi ház 2 szobás: 52,5 millió Ft

52,5 millió Ft
535 714 Ft/m²
98 m²
Alapterület
762 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 166 119 Ft
Második évtől
217 812 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ráckevén 2 szobás, különálló családi ház ELADÓ!!! Az ingatlan Ráckevei-Soroksári Duna partján, kertvárosias környezetben helyezkedik el. Ráckeve egyik legszebb részén. Mindig mozgásban álló városi életmód, aktív sportos időtöltés vagy feltöltődés a lélegzetelállító Duna-parton? Igen, ez mind lehetséges itt. A környezeti adottságok inspirálta építészetével, fenntartható megoldásaival, napfényes otthonnal, páratlan életstílust biztosít az itt élőknek vagy nyaralóknak. Itt találkozik a pezsgő Város, a bensőséges Otthon és a festői Vízpart hármasa. Ráckeve kiemelt övezetnek számít a Duna mellett. Ezen a városrészen belül is akad egy igazi kedvenc, ahol otthonunk közelében van a folyó. Prémium minőség, egyedi környezet, nagy természetes terek, hajózási és csónakázási lehetőség, esti séták a Duna-parti sétányon, horgászás – pecázás, vacsora a saját kertünkben, a fedett teraszon. A helyszín – autóba pattanva – mindössze pár percre fekszik a belvárostól. Ebben a miliőben várja az Ön otthona, mely olyan szabadságérzéssel kényezteti, amely csak a vízparti területek sajátja. A ház összesen 98 nm + fedett terasz (2 db) Telek: 762 nm Az ingatlan 1979 -ben épült, 2012 -ben teljeskörű felújításon esett át. (tető, szigetelés, színezés, nyílászárók, vezetékek, burkolatok) A parkosított, gyönyörű fákkal ölelt kert hangulatát, egy épített kemence adja, és a kert öntözését fúrt kút biztosítja. Helyiségei: -98 nm- előtér étkező bárpult vendég wc közlekedő szoba (nappali) szoba sarok kádas fürdőszoba, wc Konyha tároló fedett terasz, mely a konyhából elérhető +garázs, műhely, melyhez fedett terasz és kerti kemence tartozik. Jellemzés: falazata: tégla Fűtése: gázkazán, cserépkályha Az ingatlan elektromos ellátását nagyrészt a napelemek lefedik. Nyílászárók: fehér színű, műanyag szerkezetű ablakok 3 rétegű üvegezéssel. redőny, szúnyogháló Szigetelése: van összközműves ipari áram fúrt kút elektromos kapu ALACSONY rezsi (napelem) „Ha Ön modern környezetben, nyugodt helyen szeretne élni, közel a Kis Dunához, jó helyen jár” Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, irodánkban bankfüggetlen hitelszakértőnk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére. A teljes hitel igénylési folyamatot végig kísérjük, segítjük Önt abban, hogy legjobb hitelkonstrukcióval tudja megvásárolni álmai ingatlanát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehérvári Ilona Belák Ilona Kinga - Ingatlan-Sziget Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehérvári Ilona Belák Ilona Kinga - Ingatlan-Sziget Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY