Eladó ház Ráckeve 154 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ráckeve 154 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8187591
Referenciaszám: 215_isz
Frissítve: 19 napja

Ráckeve eladó családi ház 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
421 429 Ft/m²
154 m²
Alapterület
1219 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ráckevén 2 generációs, 4 szobás, duplakomfortos családi ház ELADÓ!!!!! Ráckeve Budapesttől délre, a Csepel-sziget déli részén található város,a soroksári Duna-és a nagy Duna között helyezkedik el. A fővárossal a H6-os HÉV köti össze. Ezen kívül autóbusz járatok biztosítják az utazási lehetőséget, akár óránként, de autóval is könnyen a fővárosba juthatunk. Környezet: A ház csendes, kertvárosi részen került felépítésre, kellemes környezetben, megbízható rendes szomszédokkal körülvéve. A legközelebbi buszmegálló 5 percre található. A ház összesen 154nm, az 1960-as években épült vegyes falazattal. 2012-ben átépítésre, korszerűsítésre-és bővítésre került sor. az elvégzett munkálot: a fűtés korszerűsítése, nyílászáró csere, beton födém, teljesen új tetőszerkezet, tetőtér beépítése, szigetelés, új villamos hálózat, burkolás A korszerűsítés és a felújításnak köszönhetően nyerte el jelenlegi formáját. 1. lakás: masszív beton alap, vegyes falazat, beton födém. - fűtése: gázkazánról, lapradiátorokkal, - nyílászárók: fa,-és műanyag szerkezetű ablakok, és bejárati ajtó - Melegvíz: gázcirkó Helyiségei: 2 szoba, nappali, előtér, fürdőszoba, konyha, kamra 2. lakás: masszív beton alap, vegyes,-és tégla falazat, beton födém, - szigetelés: oldalfalon 10cm, tetőívben 15cm - fűtése: gázkazánról lapradiátorokkal, - nyílászárók: műanyag szerkezetű, hőszigetelt ablakok,-és bejárati ajtó - Melegvíz: gázbojlerrel Helyiségei: - földszinten: előtér, nappali, fürdőszoba, konyha+étkező - emeleten: 2 szoba, gardrob - Közművek mindkét lakrészben: víz, elektromos áram, csatorna, gáz Internet és kábel Tv vételi lehetőség megoldott: Vodafone, Telekom optika. A telek 1219 m2 területű, szépen gondozott, füvesített, virágokkal, és veteményes kerttel. A telek hátsó részében hatalmas diófa, mely kellemes árnyékot biztosít a meleg nyári napokon. A kert locsolására fúrt kút szolgál. A telken található még egy garázs, valamint tároló, és ólak. Teljesen körbe kerített. Bátran ajánlom nyugalmora vágyóknak, de kisgyerekeseknek, összeköltözőknek is. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, irodánkban bankfüggetlen hitelszakértőnk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére. A teljes hitel igénylési folyamatot végig kísérjük, segítjük Önt abban, hogy legjobb hitelkonstrukcióval tudja megvásárolni álmai ingatlanát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehérvári Ilona Belák Ilona Kinga - Ingatlan-Sziget Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehérvári Ilona Belák Ilona Kinga - Ingatlan-Sziget Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY