Eladó ház Ráckeve 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ráckeve 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8154896
Referenciaszám: H486816
Frissítve: ma

Ráckeve eladó családi ház 2 szobás: 28,99 millió Ft

28,99 millió Ft
357 901 Ft/m²
81 m²
Alapterület
1559 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 729 Ft
Második évtől
120 274 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy csodálatos, 81 nm alapterületű, 2 szobás, 1 fürdőszobás házat kínálunk eladásra Pest vármegye egyik legszebb településén, Ráckeve városában. A telek mérete 1559 nm, így bőségesen van hely a kikapcsolódásra és a szabadidős tevékenységekre. A környék varázslatos, természetközeli, gyakran még az őzek is látogatják. Az ingatlan állapota jó, és tehermentes. A fenntartási költségek rendkívül kedvezőek!!! Ház: - 81nm, 2szoba - fürdőszoba sarokkáddal és WC-vel - elektromos fűtés - padlófűtés (a kémény megmaradt, tehát igény szerint kandalló kiépíthető) - beépített konyhabútor és új konyhagépek - beépített LED világítás - riasztórendszer - a tetőtér kialakítása folyamatban - házi vízmű Telek, lokáció: - 1559nm - gyümölcsfák, málna - tanyagondnoki szolgálat - iskolabusz Az ingatlan bővítési lehetőséget kínál, így további fejlesztésekkel még nagyobb otthonná varázsolhatod. LED hangulatvilágítással és okos megoldásokkal, valamint riasztórendszerrel van felszerelve, így a kényelme és biztonsága mindig garantált. Az ingatlan a környék az egyik legcsendesebb részén található, így biztosítva van a nyugodt és zavartalan pihenés. Várom hívását! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY