Eladó ház Ráckeve 258 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ráckeve 258 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7994949
Referenciaszám: H478653
Frissítve: 7 napja

Ráckeve eladó családi ház 8 szobás: 68,5 millió Ft

68,5 millió Ft
265 504 Ft/m²
258 m²
Alapterület
1028 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 216 746 Ft
Második évtől
284 192 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy nettó 258,6nm nagyságú 2 szintes családi házat Ráckeve csendes utcájában, mégis központi részen. A ház belső kialakítása még befejezésre vár, így ez könnyedén saját ízlésére tudja alakítani az új tulajdonos. Az ingatlan alkalmas lehet akár 2-3 generáció együttélésre, illetve kényelmes otthont tud biztosítani egy igazán nagy család részére. Kialakítására jellemzőek a nagy, szellős terek ahol a család tagjai minőségi időt tudnak együtt tölteni. Ugyanakkor a számos szoba lehetővé teszi a különvonulást is, ha egy csendes helyre lenne szükség. Ingatlan: Az ingatlan belső terei befejezésre várnak! - 258,6 nm, 8 szoba - beépített tetőtér - 3 fürdőszoba - részben fedett terasz - 2 pince - rengeteg tárolási lehetőség Gépészet és egyéb jellemzők: - tégla falak - fűtés: gázkazán (jelenleg a gáz ki van kötve) fatüzelésű kályha - szigetelt, cserepes tető - minőségi fa nyílászárók Telek: - 1028 nm - 4 autó befogadására alkalmas garázs - műhely - több tárolásra, állattartásra alkalmas épület - 2 furt kút - előkert és hatsókert Az ingatlan tehermentes, a tulajdonos saját családjának kezdte építeni minőségi anyagok felhasználásával! Remek alapot nyújt az új otthon kialakításához. A központhoz közeli, mégis csendes utcában, rendezett környéken helyezkedik el. Ráckeve Budapestől 45 km-re fekvő, hihetetlen hangulatos vízparti város. A városban több iskola, óvoda, egy kiváló gimnázium bizosítja a gyermekek fejlődését. Az itteni életet csónakos piac, szabadstrand kajak, kenu és SUP kölcsönzővel, sétány, gyönyörű horgász és kirándulóhelyek színesítik. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY