Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8247613
Referenciaszám: U0047023
Feltöltve: 1 napja

Ráckeresztúr eladó családi ház 7 szobás: 305 millió Ft

305 millió Ft
1 685 083 Ft/m²
181 m²
Alapterület
606 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 965 073 Ft
Második évtől
1 265 382 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A természet suttogásában pihen ez a LUXUS ház, ahova NAGYVILÁGI ÁLMODÓK vágynak, akik tudják, hogy az ÉLET SZÉPSÉGE nem harsog, hanem csendesen hódít. Lépjen be, és érezze meg a luxus valódi lényegét, mely itt, a falak között csendben születik újra minden reggel. E ház a keveseké, kik tudják, hogy a gazdagság nem csupán a tárgyakban, hanem A PILLANATOKBAN REJLIK. A murvás út hamarosan aszfaltos lesz, mint a többi is a közelben. A tulajdonos eredetileg magának építette, így a LEGMAGASABB MINŐSÉGI ANYAGOKKAL készült. Jelenleg irodaként használta. Mivel más projektbe szeretne belevágni, így eladóvá vált ez a RITKASÁG. Röviden összefoglalva néhány FŐ KVALITÁS: - OKOSGÉPHÁZ / kazánház: Hitachi HŐSZIVATTYÚ berendezés 11kW, PADLÓFŰTÉS, akkumulátor pakk SOLAR PANEL 18KW, minden szobában FAIN COL KLÍMA termosztáttal - 15cm GRAFITOS SZIGETELÉS, az emeleten 10cm a padlófűtés alatt, a tetőtér 25cm kőzetgyapot szigetelést kapott, tető: Bramac cserép, betonfödém - ÖSSZKÖZMŰVES: Vízóra, szennyvízbekötés, csatorna ki van vezetve az útra, áram 3 fázis és normál, gáz az utcán - Műanyag nyílászárók, Velux ablakok, elektromos redőnyök, szúnyoghálók - Garázs nincs kiépítve (igény szerint és felár esetében ebben is tud segíteni a jelenlegi tulajdonos, aki az építészeti iparban van), kb. 15 autó fér el a TÉRKÖVEZETT UDVARON - úszókapus ELEKTROMOS KAPU és egy VADONATÚJ KERÍTÉS KIÉPÍTÉSE is folyamatban van - az udvaron van egy nagy GRILLPLACC és egy 18,54m2-es nyitott TERASZ is - RIASZTÓ BERENDEZÉS, MOZGÁSÉRZÉKELŐ LÁMPÁK, Internet: Arany Antenna - kedves szomszédok, környezet természetbeli, szemben lovak legelésznek - a padló OLASZ MÁRVÁNYBÓL van, a szobákban magas minőségű laminát parketta van, KÉT FÜRDŐSZOBA - MINDKÉT EMELETEN EGY - a konyhában indukciós főzőlap van, az összes gép MÁRKÁS (BOSCH hűtő, Whirlpool micro és sütő) és 2 éves GARANCIA is van rajtuk - MŰSZAKI LEÍRÁSSAL RENDELKEZIK Ajánlom kis- és nagy CSALÁDOSOKNAK, ÜZLETI CÉLRA is kiváló, BEFEKTETÉSNEK is alkalmas: pl. SZÁLLODÁT is működtethet vagy egy wellness-kozmetikai KLINIKÁT. A BUSZMEGÁLLÓ 7-8 perc gyalog. Az AUTÓPÁLYA is nagyon közel van. Új iskola van, új művelődési ház, új benzinkút, RÁCKERESZTÚR EGY DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ TELEPÜLÉS. Ez nem csupán otthon. Ez egy életstílus, egy vallomás. Az Öné lehet, ha elég bátran álmodik. VÁROM MEGKERESÉSÉT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2023
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén-Teleki Zsófia Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén-Teleki Zsófia Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY