Eladó ház Putnok 142 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Putnok 142 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166644
Referenciaszám: M281427
Frissítve: 20 napja

Putnok eladó családi ház 4 szobás: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
83 803 Ft/m²
142 m²
Alapterület
2481 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 654 Ft
Második évtől
49 371 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Putnok központjában 142 m2-es, TÖBB FUNKCIÓS családi ház eladó KÉT BEJÁRATTAL, KÉT KÜLÖN LAKRÉSSZEL, amiből az utcafronti ÜZLETHELYSÉGnek, irodának is tökéletesen megfelelő, eredetileg is boltként működött. Így igény szerint a hátsó lakrészben élhet a család, az elsőben működtethető a vállalkozás. Vagy KÉT GENERÁCIÓ együttélésére is alkalmas, egymás mellett, de külön. Az épület 1955 körül épült beton alapra, falazata tégla-vályog. 2006-ban a tető felújításra került, a leceket cserélték, és részlegesen a cserepeket is, ahol indokolt volt. A ház fala kívülről 10 cm nikecellel szigetelt. Az hátsó lakrész jó állapotú, fűtését gáz-konvektorok biztosítják. Két szoba, konyha, spájz, ebédlő, fürdőszoba, előszoba található itt. A két egységet a nagy méretű TERASZ köti össze, innen nyílik az első rész is, de az utcafrontról is van bejárata. Az első rész két helyiségből, közlekedőből, WC.-ből áll, fűtése kályhával történik, ez felújítandó állapotú. Az udvaron tárolásra alkalmas melléképületek, kocsibeálló, fedett terasz, a ház alatt 16 m2 pince található. A telek 2481 m2, 2 önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, posta, bolt, óvoda, buszmegálló. Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, babaváró hitel, CSOK Plusz, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását! Érdeklődés esetén hivatkozzon az M281427 referenciaszámra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pucsok Hajnalka Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pucsok Hajnalka Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY