Eladó ház Pusztavacs 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pusztavacs 59 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8191608
Referenciaszám: 72-788
Frissítve: 21 napja

Pusztavacs eladó családi ház 2 szobás: 24,5 millió Ft

24,5 millió Ft
415 254 Ft/m²
59 m²
Alapterület
4316 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 77 522 Ft
Második évtől
101 645 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pusztavacson, egy csendes nyugodt részen, 4316m2-es területtel rendelkező, 59,36m2-es részben felújított családi ház eladó! Az ingatlan vegyes falazatból épült, vályogtégla, ytong, és tégla. Az utóbbi három évben, folyamatosak voltak a felújítások. Új belső kialakítást kapott, hozzáépítéssel, lecserélték a teljes tetőt, új fa nyílászárókkal látták el, villanyvezetékek cseréje 1x32A , "h" tarifa villanydoboz is berakva, amennyiben valaki szeretné már csak igényelni kell. Vízvezeték rendszer cseréje is megtörtént, és új fürdőszobát mely kádas, és zuhanyzós, illetve a külön WC helyiséget alakítottak ki. Minden közművel rendelkezik, gáz csonk a telken belül. Fűtését, egy tégla kályhával szerették volna megoldani, ez még befejezésre vár, de lehetőség van akár elektromos fűtés kialakítására is. Födémrészét 15cm-es gyapottal látták el. A tulajdonosok arra törekedtek, hogy minél több természetes anyagok felhasználásával legyen az igátlan felújítva. Ezért szép fagerendás mennyezett került kialakításra, hajópadló burkolatot kapott a legtöbb helyen, mely réteges alászigetelést is kapott. A lényeges dolgok már elkészültek, leginkább külső munkálatok váratnak magukra. Lábazat, külső szigetelés, és színezés, járda. Az ingatlant lehetőség van még tovább bővíteni, amennyiben jelenlegi mérete nem megfelelő. A telek területen több melléképület, és fúrt kút is megtalálható. A kert rendezése, az új tulajdonosra vár, a terület nagyságából adódóan, parkosíthat, gazdálkodhat, állatokat tarthat kinek mi az igénye. Kis rezsivel fenntartható Ingatlant ajánlok, azoknak akik biztonságos településen szeretnének élni, ahol a nyugalom honol, egy erdővel körbe ölelt Gyöngyszem Településen! Hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornafélkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Hajnalka Balla Ingatlan - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 20 413 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbély Hajnalka Balla Ingatlan - Albertirsa Az iroda összes hirdetése
+36 20 413 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY