Eladó ház Pusztaapáti 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pusztaapáti 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8231451
Referenciaszám: H490726-4733336
Frissítve: 5 napja

Pusztaapáti eladó családi ház 2 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
206 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 045 Ft
Második évtől
64 306 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Keresi az ideális otthont, ahol csend és nyugalom várja? Akkor ne keressen tovább! Pusztaapáti község Zala vármegyében, Lenti városához közel, a Zalai-dombság területén, a Göcsejben található. Különlegessége, hogy kis létszámú lakossal rendelkezik (23 fő), mégis takaros, szépen rendezett portákat, házakat láthatunk és még egy vadászházzal is büszkélkedhet a település. A 75 nm-es ház egy 1500 nm-es telken található, ideális választás lehet mindazoknak, akik magánéletre vágynak, vagy akik befektetési céllal keresnek ingatlant. A statikailag jó állapotú tégla építésű ház állapota átlagos, a konyhát és a fürdőszobát csinosítgatták, de a lehetőségek végtelenek. 2 szoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba + WC, kamra, előszoba helyiségekkel rendelkezik. A ház fűtése hagyományos fa tüzelésű kályhákkal megoldott. Nyílászárók eredeti fa szerkezetűek. A melegvízről villany bojler gondoskodik. Vízvezetékek cseréje megtörtént, villanyvezetékek részben kerültek kicserélésre. A tető héjazata cseréppel fedett. Az udvaron található egy melléképület, melyben tárolók találhatóak és egy különálló garázs is rendelkezésre áll. A madárcsicsergős kert nagy részét pázsit borítja, néhány gyümölcsfával. Az ingatlan környéke különleges, csendes és biztonságos, így ideális választás lehet mindazok számára, akik a város zajától szeretnének elvonulni. Ha Ön is szeretne egy olyan otthont, ahol csend és nyugalom várja, akkor ne habozzon! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Irodánk teljes körű díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY