Eladó ház Püspökladány 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Püspökladány 200 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8288560
Referenciaszám: HZ040667
Frissítve: 1 napja

Püspökladány eladó családi ház 2 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
600 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
993 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy napfényes, központhoz közel eső, nappali plusz három hálószobás családi ház Püspökladányban. Az ingatlan kiváló választás azoknak, akik értékelik a tágas terekkel rendelkező, jól megközelíthető otthont egy nyugodt környezetben.Az épületet modern igényeknek megfelelően tervezték, és minden részletében a minőség dominál. A ház 2003-ban épült, 30 centiméteres tégla falazata mellett 10 centiméteres külső hőszigetelés biztosítja a kellemes belső hőmérsékletet télen-nyáron. Bukó-nyíló, hőszigetelt műanyag nyílászárók.A cserépfedésű tető tovább növeli az ingatlan esztétikai és praktikai értékét, így Ön nemcsak egy kényelmes, de tartós otthon tulajdonosa is lehet. Az ingatlan alapterülete: 200 nm, nappali + 3 háló, valamint 2 fürdőszoba teszi igazán kényelmessé az itt lakók mindennapjait.A ház fűtéséről gáz cirkó kazán, falfűtés és padlófűtés gondoskodik, ami egyenletes hőeloszlást biztosít az egész épületben, minimalizálva a fűtési költségeket.A házhoz tartozó, 42 négyzetméteres dupla garázs tökéletes megoldást kínál több autó, vagy akár egyéb tárolni kívánt tárgyak biztonságos elhelyezésére. A környék nyugalma és a központ közelsége ideális kombinációt kínál azok számára, akik szeretik a városi élet adta kényelmet, ugyanakkor fontos számukra a zavartalan pihenés is.BIZTOS HITELTANÁCSADÓI ÉS ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL IS SEGÍTJÜKÜGYFELEINKET A VÁSÁRLÁS ÉS AZ ELADÁS TELJES FOLYAMATÁBAN.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni,hétvégén is szívesen fogadom hívását.Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spák-Haraszi Andrea Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spák-Haraszi Andrea Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 894 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY