Eladó ház Poroszló 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Poroszló 66 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8075059
Referenciaszám: 110401
Frissítve: 20 napja

Poroszló eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
681 818 Ft/m²
66 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Tisza-tó nyugati kapujában, Poroszlón, kb 2500 m2 telken, 1998-ban épített és azóta folyamatosan karbantartott önálló családi ház eladó. Az ingatlan beton alapon, téglából épült, cseréptetős. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ingatlanban 3 külön nyíló szoba, étkező-nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, található, illetve a tetőtérben külön bejáratú rész is kialakítható. Az udvarban található még 18 m2 garázs valamint 20m2-es borospince. A kert gondozott, beállt dísznövényekkel és gyümölcsfákkal telepített. A település számos lehetőséget nyújt az aktív turizmust kedvelőknek: kerékpár - és vízi turizmus, lovaglás, természetjárás, horgászat . A Tisza-tó rövid sétával elérhető. Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel rendelkezik, illetve elérhető közelségben 10 km-re Tiszafüreden gyógyfürdő, városi infrastruktúra (nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpáros centrum stb.). A településen távolsági busz, vasúti, közúti közlekedése kiváló (33. sz. főút a településen keresztül megy), M3-as autópálya 21 km. Kifejezetten ajánlom az ingatlant fiatal házaspárok részére, hiszen kiváló elrendezésű és idősebb párok részére egyaránt, pihenésre, kikapcsolódásra. Befektetésként, akár vendégházként is üzemeltethető. Az ingatlan megtekintése előzetes egyeztetés után lehetséges!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Rebeka Partner Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 295 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pásztor Rebeka Partner Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 295 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY