Eladó ház Pomáz 155 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pomáz 155 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8281925
Referenciaszám: 19994
Feltöltve: ma

Pomáz eladó családi ház 5 szobás: 72,9 millió Ft

72,9 millió Ft
470 323 Ft/m²
155 m²
Alapterület
303 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 668 Ft
Második évtől
302 447 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
POMÁZON, ELADÓ EGY FELÚJÍTANDÓ 2 LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ! KÖRNYÉK: Pomáz egyik legfrekventáltabb helyén, egy csendes mellékutcában, családias környezetben található a ház. Autóval 5 percen belül elérhető a központ, ahol van több bevásárlási lehetőség (SPAR, LIDL, COOP), OTP, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő és posta. 5 perc sétával elérhető a Sashegyi Sándor Általános Iskola és Gimnázium, illetve 5 perces sétával a Pomázi Városi Bölcsőde. 3 perc sétával elérhető a 860/855/861-as buszmegálló, amivel könnyen elérhető a központ, illetve a pomázi HÉV-megálló. HÁZ JELLEMZŐI: - A 2 generációs családi háznak külön helyrajzi száma van. A telek hátuljában található egy önálló családi ház, aminek a szolgalmi átjárási joga van a telken keresztül. - A ház hasznos alapterülete: 155 nm. - A telek mérete: 303 nm. - A ház első fele kisméretű téglából épült 1960-as években. 1984-ben történt hozzáépítés B30-as téglából, így alakították ki 2 generációssá a családi házat. - A födém gerendás vasbeton a hátulsó lakrészben, az első lakrészben pedig fa födém van. A tetőt kerámia cserép fedi. - A nyílászárók fa ablakok. Néhány helyiségben 2 rétegű, műanyag nyílászárókra lettek kicserélve. - A fűtésért egy gázkazán, a meleg víz ellátásért pedig gáz bojler felel az egész házban. Az egyik hálószobában egy dísz kandalló található. FINANSZÍROZÁS: Tehermentes, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - BERMUDA OFFICE Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - BERMUDA OFFICE Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY