Eladó ház Pomáz 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pomáz 98 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8179041
Referenciaszám: H487868
Frissítve: 10 napja

Pomáz eladó családi ház 2 szobás: 83 millió Ft

83 millió Ft
846 939 Ft/m²
98 m²
Alapterület
769 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 262 627 Ft
Második évtől
344 350 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlan leírása: Pomáz egyik csendes részén, pár percre a központtól és a HÉV-től, eladásra kínálunk egy kivételes állapotú, különálló, egy szintes családi házat. A ház 100 nm alapterületű, a hozzá tartozó telek pedig 770 nm-es, amely tágas és zöld környezetet biztosít lakóinak. A ház jellemzői: Alapterület: 100 nm Telek mérete: 770 nm Helyiségek: 2 tágas szoba, étkező, konyha, külön WC, fürdőszoba Állapot: Rendszeresen karbantartott és festett, azonnal költözhető, kifogástalan állapotban! Különlegességek: Pince: Hatalmas pince a ház alatt, amely számos lehetőséget kínál tárolásra vagy akár hobbi műhely kialakítására Garázs: Nagy zárható garázs az udvaron, amely biztonságos parkolást biztosít Kert: Két hatalmas fa és egy fúrt kút található a kertben, ami tökéletes árnyékot és vízellátást nyújt Közvetlen környezet: A Pilis tájvédelmi körzet közelsége páratlan kirándulási lehetőségeket biztosít a természet szerelmeseinek Elhelyezkedés és közlekedés: Pomáz központja: Pár percre található, ahol minden fontos szolgáltatás elérhető HÉV: Gyalogosan pár percre, így Budapest könnyen és gyorsan elérhető, sokszor gyorsabban, mint autóval Bevásárlási lehetőségek: Lidl, orvosi rendelő és egyéb létesítmények a közelben Kirándulási és sportolási lehetőségek: Dobogókö mindössze 12 km-re, Szentendre pár perces autóútra, amelyek kiváló helyszínek kirándulásokhoz és sportoláshoz Ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének elmenekülni a város zajától, és egy csendes, zöld környezetben élvezni a természet közelségét, miközben a nagyváros minden előnye elérhető közelségben marad. Budapest egy ugrásra a HÉV-el is. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon most, és tekintse meg személyesen ezt a páratlan otthont Pomáz szívében!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Dávid Otthon Centrum - XIII. kerület - O2 Katona Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Dávid Otthon Centrum - XIII. kerület - O2 Katona Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY