Eladó ház Pomáz 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pomáz 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156429
Referenciaszám: HZ029961-4676562
Frissítve: 3 napja

Pomáz eladó családi ház 8 szobás: 82,9 millió Ft

82,9 millió Ft
376 818 Ft/m²
220 m²
Alapterület
595 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 262 310 Ft
Második évtől
343 935 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Összeköltözők, befektetők figyelem!** 220 nm-es, HÁROM generációnak is alkalmas ház. Két KÜLÖN bejáratú lakrész, modern kialakítással. Kis ház, bérlővel, BEFEKTETÉSRE kiváló lehetőség. Kertben halastó és baráti GRILLEZÉSHEZ hely. Gazdaságos fűtés, külön klímák, H tarifás mérőkkel. . . . Az eladó ingatlan Pomáz csendes részén, a festői Pilisi hegyek panorámájával várja új tulajdonosait. A 595 nm-es telek egy 220 nm-es, akár három generációnak is ideális családi háznak ad otthont, amely EGYEDÜLÁLLÓ lehetőségeket kínál mind lakhatás, mind befektetés céljából. A ház JELENLEGI formáját a 90-es években nyerte el egy emelet ráépítéssel. A tágas ingatlan két KÜLÖN, saját bejáratú lakrészből áll. A földszinti lakrész magában foglal 2 szobát, egy konyhát, étkezőt, fürdőszobát és egy kamrát. A teljes értékű felső szint egy AMERIKAI-KONYHÁS nappaliból, 3 külön bejáratú szobából és egy fürdőszobából áll. Az ingatlan különleges értékét növeli a telken található kis ház, amely konyhából, fürdőszobából és 2 szobából áll. Jelenleg bérlő lakja, aki szívesen maradna, ha az új tulajdonos is szeretné. Ez a TOVÁBBI bérbeadási lehetőség kiváló BEFEKTETÉSSÉ teszi az ingatlant. A kert egy bájos kis halastavat is magában foglal, valamint elegendő helyet biztosít baráti grillezésekhez. A ház alatt található GARÁZS és tároló kisebb üzleti tevékenységre is alkalmas, például kutyakozmetikának vagy műhelynek. A telekre további 2-3 jármű is be tud parkolni. A fűtést modern cirkó vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, emellett minden szobában külön KLÍMA került kiépítésre H tarifás mérőkkel, így rendkívül GAZDASÁGOS a rezsi. A rezsiszámlánál az ingatlan három lakásra kapta meg a kedvezményes tarifát, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez. Az ingatlant folyamatosan karbantartották, és egy évvel ezelőtt a teljes elektromos hálózat felújításra került. Ez az ingatlan valóban a lehetőségek tárházát kínálja mindazoknak, akik CSALÁDI otthont vagy befektetési lehetőséget keresnek. Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY