Eladó ház Pomáz 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pomáz 180 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8149934
Referenciaszám: 18715
Frissítve: 2 napja

Pomáz eladó családi ház 7 szobás: 85,9 millió Ft

85,9 millió Ft
477 222 Ft/m²
180 m²
Alapterület
459 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 271 803 Ft
Második évtől
356 381 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VÁROSKÖZPONTBAN A HÉV ÁLLOMÁSTÓL 5 PERCRE ELADÓ EGY KÉTSZINTES, 2 GENERÁCIÓS ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ. Telek mérete: 459 nm KÖRNYÉK: Pomáz központjában, csendes mellékutcában helyezkedik el. Minden pár percre található, a Mátyás Király Általános Iskola gyalogosan 6 percre van, az OTP Bank, a Coop, a LIDL, a gyógyszertár, a Bandolino fagyizó, a Hasan Kebab house és minden Pomáz központ adta lehetőség. A H5- ös hév állandó és megbízható tömegközlekedést nyújt Budapestre és Szentendrére is egyaránt. A HÁZ JELLEMZŐI: -A ház lakott alapterülete: 179 nm -A ház alsó szintje 1968-ban gáz-szilikát téglából épült, az emelet 1986-ban B30-as téglából. -Perlites vakolattal van ellátva a családi ház homlokzata. -A ház monolit vasbetonfödémes. -A tetőszerkezet 15 cm-es fóliázott kőzetgyapottal szigetelt, palafedéssel. -A nyílászárók fából készültek, dupla szárnyú és redőnnyel ellátottak. -A fűtésről a földszinten egy gázkazán gondoskodik, a helyiségekben radiátorok találhatóak, a meleg vízért pedig villanybojler felel. -Az emeleten cserépkályha üzemel, illetve elektromos fűtőpanelek vannak a szobákban. -Az alsó szint akadálymentesített. -Az elektromos hálózat vezetékei alumínium. BURKOLATOK: -A szobákban jó állapotú fa parketta található, a közlekedőben linóleum, a vizes helységekben és a konyhában hideg burkolat van. -Az emeleten a nappali linóleummal, a szobák padlószőnyeggel vannak burkolva. FÖLDSZINT: -étkező -konyha -kamra -fürdőszoba -közlekedő -szoba 1 -szoba 2 -szoba 3 EMELET: -előszoba -szoba 1 -szoba 2 -szoba 3 -erkély -konyha-nappali -fürdőszoba -wc FINANSZÍROZÁS: Tehermentes, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
3 m²
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - BERMUDA OFFICE Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - BERMUDA OFFICE Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 563 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY