Eladó ház Pomáz 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pomáz 170 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7320567
Referenciaszám: 360011009-129
Frissítve: 19 napja

Pomáz eladó családi ház 5+2 fél szobás: 96 millió Ft

96 millió Ft
564 706 Ft/m²
170 m²
Alapterület
560 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 303 761 Ft
Második évtől
398 284 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ POMÁZ – KÉTGENERÁCIÓS, POMÁZ KÖZPONTJÁBAN Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ POMÁZ 2 épületből áll, összesen 180 nm-es, 5+ 2 félszobás, jó állapotú családi ház a hozzá tartozó 560 négyzetméteres telekkel, a CSALÁDI INGATLAN gazdag KÍNÁLATÁBÓL. Az ELADÓ KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ POMÁZ főbb jellemzői: 1.épület: - 60 nm-es, tornácos, földszintes kőépület - elosztása: előtér, étkezős konyha,2 tágas szoba, fürdőszoba, WC. -vegyestüzelésű és cirkó kazán szolgáltatja a fűtést 2.épület: -2 szintes,120nm-es, szigetelt téglaépület -elosztása: földszintjén előtér, konyha, nappali, egy félszoba, kádas fürdőszoba és külön WC lett kialakítva. -az emeletet tágas közlekedő, 2 hálószoba,1 félszoba, zuhanyzós fürdőszoba és külön WC helyiség alkotja -a fűtést egy vegyestüzelésű és egy cirkó kazán biztosítja A házakhoz tartozik egy műhely is. Az udvarban térkövezett beállóhelyen akár 3-4 gépkocsi is kényelmesen parkolhat. A termő gyümölcsfák (meggy, barack) öntözését ásott kút segíti. Kuriózum a hatalmas borospince, ami több tevékenységre is alkalmas lehet. Kiváló infrastruktúra, néhány percre, bevásárlási lehetőségek, iskola, orvosi rendelő, tömegközlekedés elérhető. Ajánlom összeköltözni vágyóknak, de a két épület és a pince adta sok féle lehetőség, valamint a központi elhelyezkedése miatt kitűnő választás lehet akár üzleti tevékenység kialakítására is. CSOK hitel igénybe vehető! Érdeklődés esetén várom megtisztelő hívását, hitelügyintézésben, meglévő ingatlanjának értékesítésében is szívesen segítek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Andrea Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 470 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Andrea Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 470 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY