Eladó ház Polgárdi 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Polgárdi 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7432348
Referenciaszám: 159010
Frissítve: 6 napja

Polgárdi eladó családi ház 3 szobás: 51 millió Ft

51 millió Ft
42 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 161 373 Ft
Második évtől
211 589 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Polgárdi kedvelt részén lévő 120 m2-es szép, jó állapotú tégla építésű családi házat. - Nagy, 1200 m2-es szép, gondozott telek. - A ház téglából épült, cserép tetőfedéssel. - Egyszintes, 120 m2-es. - Tágas nappali + 2 nagy szoba, konyha+étkező, fürdőszoba, háztartási helyiség, kamra, WC található a házban. - Egy napfényes kellemes terasz tartozik a házhoz. - Az otthon melegét  2 db 3,5 KW és egy 5 KW-os hűtő-fűtő klíma biztosítja  H tarifával. Továbbá a két szoba között  egy cserépkályha  a nappaliban egy csodálatos kandalló lett beépítve és egy vegyes tüzelésű kazán is használható.  - A ház mellett található egy 60m2-es műhely, ipari árammal ami akár garázsnak is használható. - 3 beállásos kocsibeálló. - Új műanyag nyílászárók, elektromos redőny. - 5 cm-es Nikecell szigetelés. - Elektromos kertkapu. - A háztól pár percen belül minden fontosabb intézmény, iskola, óvoda, bolt, gyógyszertár elérhető. - Közelben, szép rendezett park. - Családi házas övezet, kellemes környék.     Ha szeretne egy kellemes hangulatú házban lakni, csendes, rendezett környéken, mégis közel mindenhez akkor ez egy remek választás Önnek és családjának. Polgárdi elhelyezkedése rendkívül jó, hiszen Siófok és Székesfehérvár is 20 percen belül elérhető. Hívjon és tekintsük meg együtt ezt a remek adottságokkal rendelkező családi házat. Kollégám díjmentes hiteltanácsadással áll rendelkezésére.   

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímár Somodi Dorisz Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 604 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímár Somodi Dorisz Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 604 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY