Eladó ház Polgár, Gábor Áron 9. 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Polgár, Gábor Áron 9. 85 nm
Hirdetéskód: 8104656
Frissítve: 2 hónapja

Polgár eladó családi ház 2+1 fél szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
241 176 Ft/m²
85 m²
Alapterület
526 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 64 866 Ft
Második évtől
85 050 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vásárlásra kínálok Polgáron , a Tiszaújváros felé eső csendes nyugodt részen, 526 m2 telken lévő, 85 m2-es, 2+fél szobás, komfortos családi házat. A lakóház a Kádár-kocka , sátortető családi ház típus. Épült : tégla falazattal , jó alappal. Cseréptető eredeti, jó állapotban. Nyílászárói régi fa típusú , redőnnyel. Elosztása : 2+fél szoba, fürdőszoba WC- vel, előtér, konyha,főzőfülke.. Melléképület:, több részre osztott melléképület amelyben a kazánház és a garázs és még egy kis tároló is helyet kapott. A lakóházba az utca front felöl a középen elhelyezkedő főbejáraton kersztűl érkezünk. A két nagyszoba is a fő út felé néz , míg a fél szoba az udvarra tekint. A szobák festettek és parkettával lerakottak. Kellemes belmagasság fogad bennünket amitől a helységek , tágasak , világosak. A folyosó egy nappali részben bővül ki , aminek két oldalán konyha és a főzőfülke rész helyezkedik el. A nagy fürdő szobában kényelmesen elfér a kád és a mosdó , a mosógép és a wc .A ruhák is jobban száradnak ekora térben. Bár a ház felújítást igényel , de az alapok jók , az elosztása pedig praktikus, könnyen ízlésünkre alakíthatjuk. A fűtése: vegyes tüzelésű kazán és gázkazán, radiátoros hőleadókkal, míg a meleg víz villanybojlerrel megoldott. A szennyvízcsatorna hálózatba az ingatlan bekötésre került. Ereszcsatornái jó állapotúak. Az udvaron jól elfér a garázs és a melléképületek és még igy is marad bőven hely. A házhoz vezető járda tágas, a melléképületekhez beton járda vezet. A kert zöld füves rész . Az öntözése a kinti csapról oldható meg. Jó szomszédok , rendezett porták veszik körül. Az ingatlan kifizetés után , azonnal beköltözhető! Ajánlom azoknak, akik szeretnének a várostól 10 perces távolságra élni, és egy kis kertet képzeltek el a ház körül.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
V Zsófia
+36 70 626 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
V Zsófia
+36 70 626 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY