Eladó ház Pókaszepetk 89 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pókaszepetk 89 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277456
Referenciaszám: 170725-4729516
Feltöltve: 3 napja

Pókaszepetk eladó családi ház 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
471 910 Ft/m²
89 m²
Alapterület
1571 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170725 hivatkozási számú pókaszepetki családi ház. Az ingatlan 89 négyzetméteres, amelyben két kényelmes szoba, egy modern amerikai konyha-nappali, egy tágas fürdőszoba, valamint egy hangulatos, nagy terasz található. A házhoz tartozó 1571 négyzetméteres telek ideális kertészkedésre, emellett egy további tároló és egy duplagarázs is rendelkezésre áll. Az ingatlan az elmúlt években jelentős felújításokon esett át: 2016-ban cserélték a víz- és villanyvezetékeket, 2020-ban 10 cm vastag hungarocell szigetelést kapott, 2022-ben pedig új betoncserép fedést kapott a tető. 2023-ban a nyílászárókat is modern, műanyag ablakokra cserélték, melyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak. A ház fűtését és melegvíz-ellátását egy korszerű kombi gázkazán biztosítja, így az otthon teljes mértékben összkomfortos és összközműves. Az ingatlan északi tájolású, csendes környezetben helyezkedik el, mégis jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik: a közelben buszmegálló és vasútállomás is található. Pókaszepetk Zalaegerszeg közvetlen közelében, a Zala folyó partján fekszik, a település körjegyzőségi székhely, ahol polgárőrség is működik, így a közbiztonság kiemelkedően jó. Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazoknak, akik egy csendes, biztonságos környezetben szeretnének otthont találni, ugyanakkor fontos számukra a korszerű, gondosan karbantartott belsőtér és a praktikus elrendezés. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, tekintse meg személyesen is! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pókaszepetki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170725Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY