Eladó ház Pócsmegyer 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8106625
Referenciaszám: 360151038-407
Frissítve: ma

Pócsmegyer eladó családi ház 3 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
775 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
871 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 179 Ft
Második évtől
257 225 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PÓCSMEGYEREN-SURÁNYBAN CSALÁDI OKOK MIATT, SAJÁT RÉSZRE ÉPÜLŐ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA! •KULCSÁTADÁS 2024 III. NEGYEDÉV VÉGE •KIFOGÁSTALAN KIVITELEZÉS, KÖNNYŰSZERKEZET •ENERGIAHATÉKONY, HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSRENDSZER •EGYSZINTES, NAGYTERASZOS, NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBA •80NM ALAPTERÜLET, 3 SZOBA •871NM TELEK •CSOK, HITELKÉPES Surányban 80nm-es, 75%-ban elkészült, önálló családi házat kínálunk megvételre, amit a jelenlegi kivitelező kulcsrakészen befejez! Az építés folyamatban van, az új tulajdonos tetszés szerint, meghatározott értékben, vagy különbözeti ráfizetéssel kiválaszthatja a hideg-meleg burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat, falak színét. A házban egy amerikai-konyhás nappali, étkező, 2 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc, előtér, közlekedő és egy nagyméretű terasz lett kialakítva. Az üdülőövezeti település manapság inkább életvitel szerűen használt családi házakkal épült be, megőrizve a környék különleges, csendes atmoszféráját. A sziget több irányból jól megközelíthető: például a Dunán, Szentendre, Vác, Göd és Dunakeszi felől, Szigetmonostoron keresztül, vagy a szárazföldön Tahi irányából, a hídon át. Gödi komp, buszmegálló, közért 15 perc alatt gyalogosan elérhetők megközelíthetők. Műszaki leírást e-mailben tudunk küldeni. További információigény esetén várom hívását !   Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft. INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor) Hívjon bizalommal: Pálmai Judit Szívügyünk az otthonod! Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállósaját parkolókertvilágosamerikai konyhateraszbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálmai Judit Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálmai Judit Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY