Eladó ház Pócsmegyer, Surány 113 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pócsmegyer, Surány 113 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8180553
Feltöltve: 2 hónapja

Pócsmegyer eladó családi ház 4+1 fél szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
973 451 Ft/m²
113 m²
Alapterület
525 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LAKÓÖVEZETI INGATLAN,CSALÁDI HÁZ, CSOK FELVEHETŐ… Surány kedvelt részén ős fás környezetben kínálok eladásra egy teljes közműves 113 m2 hasznos lakóterületű + 53 m2 teraszos, gyönyörű életterű kétszintes ÚJSZERŰ családi házat. A földszinten fedett terasz, tágas előszoba, szoba , nappali mely egy 24 m2 es terasszal kapcsolódik a hátsó kerthez, konyha étkező nappali, tároló, fürdőszoba épített zuhanykabinnal ,WC kézmosóval, és közlekedő található. Az emeletre gipsz beton kényelmes lépcső vezet. Itt közlekedő, két nagyobb hálószoba, kádas fürdőszoba ( két személyes kád) Geberit WC vel, és gépészeti helyiség kapott helyet. A közlekedőből egy 29 m2 es teraszra léphetünk. Az ingatlan a nyolcvanas évek elején 30 as Porotherm téglából épült. A jelenlegi tulajdonosok a tégláig vissza bontották a falakat MINŐSÉGI ANYAGOK felhasználásával korszerűsítették, építették újjá. A víz és villanyvezetékeket cserélték 3 rétegű kiváló minőségű nyílászárók kerültek beépítésre, redőnnyel felszereltek, szúnyogháló a hálószobákban, A fűtésről korszerű kondenzációs kazán gondoskodik, mely osztott körön fut így a két emeleten külön szabályozható padló fűtéses hő leadással. Belsőterek, jó minőségű járólappal lettek burkolva. A nappaliban alternatív fűtésként kandalló is található. Külső falazat, 15 cm es dryvit szigetelést kapott. A szintek között beton födém található. Kiváló fekvésének köszönhetően körbe süti a nap, ezért szempont volt a nagy üvegfelületek kialakítása. A nappali bejáratát hangulatos boltív töri meg, át látható terek jellemzik melyek tágas remek életteret nyújtanak az itt lakók számára. A ház gyerek barát, számos egyedi megoldás, letisztult berendezés és színvilág. Az 525 m2 es kertben felszíni kocsi beállási lehetőség, illetve szerszám tároló, fúrt kút, egyedi kerti csap A felújításból apróbb befejezésre váró munkálatok maradtak még hátra. Kedvező rezsi díjak: Villany: 6000 Ft/ hó Fűtés: 15.000 Ft/ hó vízdíj: 6000 Ft / 2 hó Surány egy nagyon kedvelt település, hangulatos környezet, kedves emberek. A Duna szerelmeseinek valóságos paradicsom. Számos sportolási lehetőség a szabadban, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta… Bővebb információért hívjon bizalmasa a hét bármely napján..

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
53 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
27 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaduplakomfortosjó beosztásúcsendesvilágosmelléképületkandallószigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Új Horizont Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Új Horizont Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY