Eladó ház Pilisvörösvár 260 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisvörösvár 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8137689
Referenciaszám: H485783
Frissítve: 1 hónapja

Pilisvörösvár eladó családi ház 8 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
403 846 Ft/m²
260 m²
Alapterület
813 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 332 238 Ft
Második évtől
435 623 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szeretné az otthona mellől irányítani saját vállalkozását egy remek központi helyen, akkor ez egy nagyszerű lehetőség! A HÁZ - 1986-ban épült, jó állapotú, tégla építésű - 160 m²-es, 5 szobás - Világos, DNY-i tájolású - 10 cm-es szigetelést kapott, műanyag nyílászárókkal rendelkezik - A tetőszerkezet egy éve lett teljesen felújítva - A fűtést hőtárolós elektromos kályhák biztosítják - Az amerikai konyhás nappaliban és a szaunával rendelkező szabadidő helyiségben hangulatos cserépkályha található - Riasztórendszerrel felszerelt A MELLÉKÉPÜLET - 100 m²-es - Szigetelt, műanyag nyílászárókat kapott - 3 külön bejárattal rendelkezik - Korábban hidegkonyha üzemelt az épületben, de alkalmas lehet lehet irodának, raktárnak, műhelynek, vagy akár egy külön lakrésznek is. A KERT - Rendezett, 813 m²-es - Elektromosan nyíló kapuja van - 2 autó számára fedett beálló + egy garázs áll rendelkezésre LOKÁCIÓ - Vasútállomás 8 perc sétára -> Óbuda tömegközlekedéssel fél óra - Spar, játszótér, iskola, háziorvos, étterem, gyógyszertár, dohánybolt mind 5-6 perc sétára A ház elosztása a nagycsaládosok számára is kellő életteret tud biztosítani. A kikapcsolódást a környező kirándulóhelyek teszik teljessé. Budapest közelsége, a kiváló közlekedés és a remekül kihasználható melléképület miatt számos üzleti tevékenység koordinálható a helyszínen. Ezt bizonyítja, hogy az ingatlan környezetében jó pár sikeres vállalkozás üzemel. Ajánlom az ingatlant nagycsaládosoknak, összeköltözőknek és olyan vállalkozóknak, akik az otthonuk kényelméből, a családjuk mellől intéznék a cégük ügyeit. Ha szeretné megtekinteni keressen bizalommal, ha nem tudnám felvenni, később visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1986
Erkély:
5,9 m²
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kutrik László Brúnó Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kutrik László Brúnó Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY