Eladó ház Pilisszentiván 275 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisszentiván 275 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8143817
Referenciaszám: 360051052-67
Frissítve: 19 napja

Pilisszentiván eladó családi ház 6 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
505 455 Ft/m²
275 m²
Alapterület
672 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 439 820 Ft
Második évtől
576 682 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy kiváló állapotú, tágas, panorámás családi ház Pilisszentiván központi utcájában. Eladó Pilisszentivánon, mindenhez közel, egy 6 szobás, 275 m2-es, családi ház, mely 672 m2-es gyönyörűen parkosított telken áll. A Családi Ingatlan kínálatában lévő pilisszentiváni családi ház főbb jellemzői: A ház központi lokációval, Iskolához, óvodához, bevásárláshoz, tömegközlekedéshez közel található. Belső terei tágasak, világosak. Többgyermekes család, vagy generációk együtt élésére is ideális választás. A szigetelt családi ház tégla szerkezetű, cserép tetőfedéssel, fa és műanyag szigetelt nyílászárókkal. - A szuterénban nappali, hálószoba, kis konyha, fürdőszoba, 6 személyes finn szauna, bortároló és egy 20 m2-es téli kert kapott helyet. Ezen a szinten van a mosókonyhát és a kazánházat is rengeteg tároló hellyel. - A lakószinten 3 nagyméretű szoba, hatalmas nappali, zuhanyzós + kádas fürdőszoba, konyha + kamra, tágas étkező, egy relax helyiség jakuzzival és gőzkabinnal és egy 21 m-es panoráma terasz szolgálja az ott lakók kényelmét. - A tetőtérben további szoba és tároló helyezkedik el, valamint kijárat a tetőteraszra. A csodásan parkosított kertben kerti tavat híddal, telepített öntözőrendszert, több autó beállására szolgáló helyet, illetve 2 melléképületet találunk, ami kerti dolgok tárolására ideális. A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik mely 2 lakásra vetített rezsicsökkentett gázárral működik. Ez a családi ház minden elemében melegséget és kényelmet sugall, jó választás mindazoknak, akik több gyermekkel, vagy szülőkkel közösen keresnek jó állapotú, színvonalas új otthont. ● központi lokáció ● jó állapotú, szigetelt ház ● szigetelt fa és műanyag nyílászárók ● teljes közmű ● 6 szoba ● 3 db fürdőszoba ● boros pince ● jakuzzi ● 6 fős finn szauna + gőzkabin ● parkosított kert ● kerti tó ● motoros kapu + lejáró fűtés ● 3 db gépkocsinak beállóhely ● 3x25 Amper Pilisszentiván központi utcájában, biztonságos és családias területen fekszik. ● Buszmegálló 2 perc gyalog ● Üzletek, iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőség a közelben ● Budapest tömegközlekedéssel 20 perc Amennyiben ez a Családi Ingatlan által kínált családi ház, vagy bármely más ingatlanunk felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását. A hét minden napján, rugalmasan mutatom és ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxuspanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY