Eladó ház Pilisszentiván, Zsíroshegyi dűlő 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisszentiván, Zsíroshegyi dűlő 81 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7919130
Referenciaszám: H477361
Frissítve: ma

Pilisszentiván eladó családi ház 3 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
566 667 Ft/m²
81 m²
Alapterület
390 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 236 Ft
Második évtől
190 430 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mátra alján, falu szélén.... No, ha nem is ott, de a Pilis szélén, pontosabban Pilisszentiván csendes, erdei útja mellett várja új tulajdonosát ez a csodás házikó. A felújítás során minden apró dologra odafigyeltek és az egész ház barátságos, családias, igazi kuckózós hangulatot áraszt. Az alsó szinten a konyha-étkező mellett egy kamra és egy kényelmes, kádas fürdőszoba található. Az emeleten a két hálószoba mellett a ház ékessége a nappali, melyből adott a közvetlen kijárás a 30nm-es nyugati fekvésű teraszra. A ház melegéről egy fatüzeléses, vízteres kandalló és két inverteres klíma gondoskodik. Az udvarban egy 15nm-es tároló teszi kényelmessé a hétköznapokat. A ház oldalán lépcsőn jutunk fel a kertbe, ahol nyáron még medencét is elhelyezhetünk. A vízellátás kútról történik, így jelenleg a villany és a szemétszállítás jelent kiadást a lakóknak. A házhoz vezető úton nincs átmenő forgalom, igaz csendes, elvonulós, nyugalmat árasztó erdei létbe csöppen ha eljön és megnézi ezt a házat. Fontos: a 15 éve épített ház két kisebb telekre épült. Mivel a beépíthetőség nagyobb, mint amit a HÉSZ megenged, emiatt nincs használatbavételi engedély, de a pilisvörösvári Építéshatósági Osztály nem rendelkezett az épület bontásáról sem. Így tehát az ingatanba bejelentkezni nem lehet, és hitellel sem lehet megvásárolni. Az épület egy FOKOZOTTAN VÉDETT TERMÉSZETVÉDELMI terület mellett helyezkedik el, így garantált, hogy közvetlen szomszédok nem lesznek. Csak készpénzes vevőt várunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kura Zorán Otthon Centrum - VI. kerület - Szív utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kura Zorán Otthon Centrum - VI. kerület - Szív utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY