Eladó ház Pilisszántó 172 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisszántó 172 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8246653
Referenciaszám: 360051052-79
Feltöltve: ma

Pilisszántó eladó családi ház 5 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
435 465 Ft/m²
172 m²
Alapterület
1095 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Többgenerációs családi ház, vagy 3 külön lakás egy nagy természetközeli telken PILISSZÁNTÓN. Eladó Pilisszántó központjában, mindenhez közel, egy 5 szobás, 172 m2-es, 2 szintes családi ház, mely 1095 m2-es telken áll. A Családi Ingatlan kínálatában lévő pilisszántói családi ház főbb jellemzői: A ház központi lokációval, Iskolához, óvodához, bevásárláshoz közel található. Nagyobb család, vagy több generáció együtt élésére, akár 3 külön lakás kialakítására is ideális választás. A családi ház tégla szerkezetű, nem szigetelt. Modernizálása elkezdődött, de annak befejezése már az új tulajdonosra elképzeléseit fogja tükrözni. Igény esetén egy 28 m2-es, egy 58 m2-es és egy 86 m2-es lakás alakítható ki a jelenlegi állapot szerint. Az alsó szinten külön bejárattal rendelkező lakrészben előszoba, konyha, fürdőszoba és egy hálószoba található 28 m2-en. Ezen a szinten kapott helyet egy két bejárattal rendelkező 58 m2es lakrész is, ahol jelenleg előszoba, konyha, tároló, háztartási helyiség, társalgó és egy teraszkapcsolatos nappali van. A felső szinten 3 szoba, fürdőszoba és 2 gardrób helyiség került kialakításra. 2 szobához tartozik egy 22 m2es terasz, csodás kilátással. A pince szinten kazánházat és tárolókat találunk 52 m2-en. A telken egy nagyméretű garázs és külső tároló is található, illetve 6-8 autó számára beálló hely is. Az összközműves ház fűtése gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is megoldott. Állapotát tekintve egy felújítás esedékes. Ideális választás többgyermekes családok számára, vagy több generáció együttélésére, esetleg 3 külön lakásként használva. Budapesthez közel lévő, de mégis természetközeli otthon alakítható ki az ingatlanból. ● központi lokáció ● nagy parkosított kert ● 3 lakás kialakítható ● teljes közmű ● nagy garázs ● gáz és vegyes kazán ● 5 szoba ● 2 fürdőszoba ● rengeteg tároló helyiség ● 6-8 db gépkocsinak beállóhely A Pilisszántón lévő családi ház környezete: Pilisszántó központi utcájában, családias területen fekszik. ● Buszmegálló 2 perc gyalog ● Üzletek, iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőség a közelben ● Budapest 30 perc távolságra Amennyiben ez a Családi Ingatlan által kínált családi ház, vagy bármely más ingatlanunk felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását. A hét minden napján, rugalmasan mutatom és ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY