Eladó ház Pilisszántó 420 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisszántó 420 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8142566
Referenciaszám: HZ014780
Frissítve: 22 napja

Pilisszántó eladó családi ház 5 szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
475 952 Ft/m²
420 m²
Alapterület
3300 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 519 Ft
Második évtől
829 344 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó háromszintes Villa különleges panorámával Pilisszántón Budapesttől 25 km-re!A ház 420 nm alapterületű. 38-cm-es Porotherm téglából épült, rajta 5 cm-es hőszigeteléssel. A nagyméretű ablakoknak köszönhetően az ingatlan napfényes. Hatalmas 3300 nm-es ÖRÖKPANORÁMÁS  telken fekszik, mely parkosított, gyümölcsfákkal beültetett. A ház déli tájolású, a teraszról és az ablakokból belátni a Pilisi-medence nagy részét.A nappaliból és a szobákból nyíló kilátás egyszerre nyújt kikapcsolódást és inspirációt, így mindig öröm lesz ide hazatérni a nap végén.Az épület 5 hálószobával, 2 nappalival, nagy konyha+étkezővel és 3 fürdőszobával rendelkezik, azonban a terek a válaszfalak mozgatásával rugalmasan alakíthatók.A házban tocvábbá megtalálható:  2 állásos garázs, egy 70 nm-es műhely , ami rendelkezik ipari árammal is. A villanyhálózat 3 fázisú: 3x25 AmperA fűtése gázkazánnal történik így a téli hónapokban is kellemes meleget és komfortérzetet biztosít.Pilisszántó a Pilis-hegység lábánál helyezkedik el, így a természet és a friss levegő rajongói számára valóságos paradicsom. Ami a települést illeti, a falu egyszerre kínálja a békés nyugodt vidéki életet és a természet közelségét, miközben Budapest csupán 25 km-re található. A közelben található a pilisszántói sziklaszínház, Dobogó-kő, kék túra útvonalak. Pilis hegyi kilátó stb. Az ingatlan aszfaltos útról közelíthető meg, a közművek közül egyedül szennyvízcsatornával nem rendelkezik, hiszen a környéken a csatornahálózat nincs kiépítve. A derítő 32 m3.A szomszédos településről, Pilisvörösvárról vonattal 30 perc alatt juthatunk el Budapest Nyugati-pályaudvarra, Az ingatlan ugyan kültereleten található, de a falu központtól 1 perc autóútra van.  Elsősorban kézpénzes vevők jelentkezését várjuk.Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
37,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőregi Kristóf Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 564 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőregi Kristóf Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 564 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY