Eladó ház Pilisjászfalu 45 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisjászfalu 45 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8132985
Referenciaszám: 360051052-65
Frissítve: 21 napja

Pilisjászfalu eladó családi ház 1 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
877 778 Ft/m²
45 m²
Alapterület
683 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 22. 1:30 és 2024. 09. 22. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 124 985 Ft
Második évtől
163 877 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető házikó egy panorámás, összközműves, belterületi telken Pilisjászfalu csendes utcájában eladó. Eladó Pilisjászfalun, jó közlekedéssel egy jó állapotú, 45 m2-es, családi ház, mely 683 m2-es, belterületi telken áll. A Családi Ingatlan kínálatában lévő pilisjászfalui ház főbb jellemzői: A ház a település zöldövezeti részén a vasúti pályaudvartól 650 m-re található. Előnyei a jó lokáció, csendes utca, azonnal költözhető ingatlan, mely igény szerint (a meglévő tervek alapján) bővíthető. A ház 45 m-es, beton szerkezetes, lapos tetővel ellátott. A szigetelt, műanyag nyílászáróknak és a korszerű kazánnak köszönhetően igen alacsony a ház rezsije. Az épületben előszoba, egy légterű nappali - konyha, zuhanyzós fürdőszoba és egy nagyméretű szoba található. A fűtést gázkazán biztosítja radiátoros hőleadókkal és egy szép cserép kandalló is rendelkezésre áll. Az ingatlan összközműves, a villany hálózat 25 A-re cserélve lett. A házhoz elkészült egy bővítési terv is, ami igény szerint átadásra kerül. Ez alapján további két szobával és egy fürdőszobával bővíthető az ingatlan. A gondozott kertben találunk még egy 15 m2-es jó állapotú melléképületet is, alatta száraz pincével. Az ingatlan jó választás egyedülállóknak, pároknak, akik lecserélnék lakásukat egy csodás környezetben lévő kertes házra. ● azonnal költözhető állapotú ház ● szigetelt nyílászárók ● zöldövezeti környezet ● csendes utca ● igény szerint bővíthető ● víz, gáz, villany, csatorna rendelkezésre áll ● kertkapcsolat ● alacsony rezsi ● gázfűtés ● 15 m-es tégla melléképület ● pince ● több gépkocsinak beállóhely A Pilisjászfalun lévő ház környezete: Pilisjászfalu természetközeli elhelyezkedésű, csendes utcában, biztonságos és családias területen fekszik. ● jó állapotú, alacsony rezsijű ingatlan ● óvoda, bölcsőde, iskola, bevásárlási lehetőségek a közelben ● Budapest Nyugati Pályaudvarra vonatközlekedés ● 650 m-re vasúti pályaudvar Amennyiben ez a Családi Ingatlan által kínált ház, vagy bármely más ingatlanunk felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását. A hét minden napján, rugalmasan mutatom és ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY