Eladó ház Piliscsaba 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Piliscsaba 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8292548
Referenciaszám: 4425_390
Feltöltve: ma

Piliscsaba eladó családi ház 5 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
500 000 Ft/m²
210 m²
Alapterület
1429 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 332 238 Ft
Második évtől
435 623 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ AJÁNLAT, CSAK A HEXITŐL ♥ LAKJON ÉS VÁLLALKOZZON EGY HELYEN! Piliscsabán 1998-as családi ház nagy telekkel eladó. A ház 38-as falazatú, hőszigetelt, cseréptetős, három szintes, szintenként kb. 70 m2, megkímélt állapotú. Tágas, világos terei, mutatós, nagy ablakai eleganciát sugároznak. Az alsó szint, amely félszuterén jellegű, jelenleg mosókonyha, kazánház, raktár, tároló, műhely helyiségekből áll. Régebben garázsként is funkcionált., ami helyreállítható. Kiválóan alkalmas műhelynek, üzleti, vállalkozási célra, vagy akár önálló lakást is ki lehet alakítani. A lakószinten, amely impozáns külső lépcsőn is megközelíthető, egylégterű nappali-étkező konyha, nagy kamra, egy hálószoba és fürdőszoba kapott helyet. Az emeleten társalgó és három háló, (az egyik jelenleg kondiszoba), sarokkádas fürdő, külön wc és gardrób helyiség található. Hőszigetelt faablakok, fűtés gázkazánnal és vegyes kazánnal is lehetséges. A fenti nappaliban hangulatos, míves, fatüzelésű kandalló. A házhoz fedett terasz csatlakozik, a nagy kertben garázs, gazdasági épületek, kerti tó és sok fa. Állattartásra, növénytermesztésre is alkalmas a telek.. Szabó Helga HEXI INGATLAN - OTTHON A PILISBEN 2010. óta a pilisi ingatlanok irodája Bízza ránk ingatlana eladását/ kiadását teljes körű ügyintézéssel!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázskertpinceinternetbeépített szekrénykandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Helga Hexi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 328 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Helga Hexi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 328 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY