Eladó ház Piliscsaba 189 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Piliscsaba 189 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256968
Feltöltve: 2 napja

Piliscsaba eladó családi ház 5 szobás: 229 millió Ft

229 millió Ft
1 211 640 Ft/m²
189 m²
Alapterület
1030 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 724 596 Ft
Második évtől
950 074 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges otthon egy örökpanorámás tóparti telken. Piliscsabán, a Magdolnavölgyben kínálunk megvételre egy megújuló energiákat hasznosító, közmű- és rezsimentes családi házat. Az épület előregyártott elemekből készült, különleges szigeteléssel és technológiával. Esővizet gyűjt és tisztít, kezeli a szennyvizet, a napenergiát is hasznosítva termeli meg saját energiaszükségletét. Az ingatlan egy sorompóval elzárt lakóparkban, 1000 m2-es telken áll. Központi része az amerikai konyhás nappali, innen nyílik a 3 hálószoba és a dolgozószoba. A házban két fürdőszoba lett kialakítva, ezek közül az egyik a szülői hálóhoz tartozik. A külön mosókonyha szintén a kényelmet szolgálja. A panorámás terasz mérete 50 m2, az itt lévő kültéri konyha a nyári hónapokat teszi élvezetesebbé, a finn szauna pedig a hideg évszak nehézségeit feledteti. Fűteni elektromos panellel, klímával és pellet kandallóval lehet, nyáron a klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A ház alatti tároló mérete 100 m2, a garázsban 3 autó fér el, az elektromos autók töltése is megoldott, BMW wallboxszal. A garázs megvétele kötelező. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a csendet, különleges otthonra vágynak és elkötelezettek a jövő generációi, a fenntartható fejlődés iránt. Kérdésével, megtekintési szándékával keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2020
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Van
duplakomfortosgarázskertcsendespanorámaamerikai konyhateraszbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csorba Dániel DanDan Realty Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csorba Dániel DanDan Realty Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY