Eladó ház Piliscsaba, Klotildliget 256 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Piliscsaba, Klotildliget 256 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205184
Referenciaszám: 213306420
Frissítve: 16 napja

Piliscsaba eladó családi ház 5 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 167 969 Ft/m²
256 m²
Alapterület
1629 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 088 Ft
Második évtől
1 240 490 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Piliscsabán 256 nm 5 szobás felújított családiház 1629 nm kerttel Klotild ligeten eladó! Az épület kialakítása miatt akár több generáció együttélésére is alkalmas. A garázs szinten egy külön lakrész található, kertkapcsolattal jelenleg irodaként működik.  Aki szereti a csendet a nyugalmat annak kiváló választás.    Elhelyezkedése miatt minden szintről csodálatos Pilisi panoráma tárul elénk. Folyamatosan karbantartott épület! (napelem, nyílászárók stb.) 2 autónak garázs,3 beállási lehetőség a ház előtt. A Ház Az egész lakás világos körbe napozott. A hangulatos nappali kandallóval. -étkező-konyha - hatalmas terasszal. A felső két szintet egy nagyon hangulatos galéria kapcsolja össze.  Fűtést Vailant kazán adja. A hideg burkolatok padlófűtéssel a többi helyiség radiátorral. A melegvizet egy hatalmas 200Lgázbolyler biztosítja. A napelemek miatta villanyfogyasztás minimális. A víz keménységének enyhítésére víz lágyító rendszerre van kötve a ház vízrendszere!   A KERT EXTRÁI A telek lejtős lépcsőzetes kialakítású. Rengeteg növénnyel díszcserjével gyümölcsfával ültetve. Az alsó részen gyerekjátszó van kialakítva, fent pihenő kert a házhoz kapcsolódva. Itt található a hegyoldalba épített kisebb tároló kb.6 nm gyümölcs +zöldség tárolásra. Ami nem létszik az 25 m3 es esővízgyűjtő (régen emésztő volt) szivattyúval kapcsolva az öntöző rendszerhez +mellékvízmérő is. A  település infrastruktúrája kiváló!  Iskola-óvoda-egyetem, bevásárlási lehetőségek, rendelők stb. Az alsó lakrészről érdeklődés esetén privátban küldök képet.   Ha mindezt szeretné megnézni kérem hívjon! Amiben még segíteni tudok Energetikai tanúsítvány, bankfüggetlen hitelügyintézés, közjegyző,  ingatlanra szakosodott ügyvéd.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
C
Napelem:
Van
duplakomfortosgarázspanorámaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY