Eladó ház Pilisborosjenő 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisborosjenő 120 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8268028
Referenciaszám: 1786_5835
Frissítve: 6 napja

Pilisborosjenő eladó családi ház 2+2 fél szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
915 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 743 Ft
Második évtől
455 953 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mézeskalács házikó a hegy lábánál, erdőszélen ! Távolabb a várostól,,mégis közel! Hivatalosan nem belterület / "zártkert" megnevezésű a tulajdoni lapon és 3 telek egymás mellet osztatlan közös tulajdonban van. ( CSOK pluszhoz nem alkalmas, nem hitelezhető ) Méltán kedvelt régióban, a fejlesztés alatt álló Malom-dűlő lakópark közelében, mégis csendes ( üdülő hangulatú ) helyen eladóvá vált különleges hangulatú ház , szép nagyméretű, parkosított kerttel. Rendkívüli fejlesztési lehetőségeket rejt magában, bővíthető, még egy épület kialakítható. Jelenlegi beépített hasznos tér: Földszinten: konyha-étkező-nappali funkcióval egy 25nm-es helyiség , egy további kb. 24nm-es szoba, gardrób, fürdő ,külön wc- piszoárral, valamint a ház különlegessége: egy különleges kb. 50nm-es téglázott borospince hatalmas dupla garázs - raktár- műhely ( 60nm ) A ház előtt fedett teraszok kerültek kialakításra a szabadidős programok remek eltöltéséhez. Emeleten: 2 db félszoba ( kb 12-7nm ) , egy fürdő wc-vel-zuhannyal + egy hatalmas ( kb. 40nm-es , BEÉPíTHETŐ) terasz-melyen további hálószobák kialakíthatók. A hatalmas kertben egy felújítandó régi víkendház - melléképület található kb..(2 x 16nm )- terasszal--rengeteg lehetőség rejlik benne, használati funkcióját a vevőre bízzuk! Kertben 2 db , remek vízminőségű kút található. Grillező, kerti csap,termő gyümölcsfák, gondozott, locsolt fű, kocsibeállók vendégek részére szolgálják a majdan itt élők örömét. Közelben ( 8 perc séta) - a háziréti horgásztó , fél órás túra az "Egri vár , lovaglási lehetőség...-- csodás környezet a Pilisi hegyekben. Tömegközlekedés kiépítés alatt: a Malomdűlő villapark projekt kialakítása megkezdődött-buszközlekedés és jó minőségű aszfaltozott út kerül itt kialakításra. Ezzel ingatlanja értéke jelentősen nő majd, így remek befektetés is most ez a vásárlás! 5 perc autóval a Solymári Auchan-a hozzá kapcsolódó egyéb üzletekkel-szolgáltatásokkal. Solymár felől a Széll Kálmán térre , míg Üröm felől az Árpád hídhoz juthatunk el kb 15 perc alatt autóval. Mai "rezsiérzékeny " világunkban nagy előnyt jelent az alacsony fenntartási költség -- alternatív fűtési lehetőségek kerültek kiépítésre-nem függvén a közmű-szolgáltatóktól. Ez fejleszthető, néhány napelem felhelyezésével is.. Számos előnyt említhetnék még, de jöjjön el és tekintse meg, fedezz fel ezeket! Várom hívását! Irodánk Ön számára biztosított kedvezményes szolgáltatásai: - bankfüggetlen hiteltanácsadás - ha ügyfelünk lesz az ingatlan vevője, ingyen elkészíttetjük az energetikai tanúsítványt Ügyvédi szolgáltatások féláron elérhetők!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakertamerikai konyhaétkezőteraszinternettelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murár Zsóka ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 476 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY