Eladó ház Pilisborosjenő 224 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilisborosjenő 224 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8172761
Referenciaszám: 28427
Frissítve: 21 napja

Pilisborosjenő eladó családi ház 4 szobás: 134,99 millió Ft

134,99 millió Ft
602 633 Ft/m²
224 m²
Alapterület
750 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 132 Ft
Második évtől
560 046 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
-Szent Donáth utca -750 nm telek, 155 nm kétszintes, 4 szobás felújított ház, plusz 45 nm felújításra szoruló ház. A tetőterasz 20 nm, a terasz 30 nm, hatalmas nyári konyha, tároló. A 2000-ben épített, kétszintes családi házat teljes körűen felújították 2018-ban, ekkor kerültek be a hatalmas, kétrétegű, műanyag nyílászárók, új burkolatot kapott minden, valamint 20 cm szigetelést a ház. A telek 750 nm, osztatlan közös tulajdonú, az utcafronton található kisebb házzal. A megosztási szerződés rögzíti, hogy melyik telek kihez tartozik. A délnyugati fekvésű, csodás panorámával rendelkező nappali hatalmas üvegfelületein keresztül csodálhatjuk az évszakok változásait. A nagy méretű teraszok kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Lehetőség van bográcsozásra, medencézésre, sütögetésre. A kertben még egy szerszámtároló is elhelyezkedik, a telken van lehetőség 2-4 autó parkolására. A hatalmas, és jól felszerelt nyári konyha lehetőséget biztosít családi rendezvények megtartására. A meleget gáz cirkó biztosítja! A lokáció remek, autóval a Belvárosban lehetünk 15 perc alatt, a tömegközlekedése is jól megoldott. A kisebb lakást, mely 45 nm a leendő tulajdonos a saját ízlése szerint alakíthatja ki, akár lakásnak, akár vállalkozásnak. Esetleg szépségszalon, fodrászat is kerülhetne ide. Ajánlom a házat családoknak, akik Budapesten dolgoznak, esetleg home office-ban, mert közel a városhoz, de madárcsicsergésre, és teljes nyugalomra, csendre ébredhetnek itt reggelenként. Több generáció összeköltözésére is alkalmas a kisebb lakás felújításával. A házat CSOK-ra is meg tudja vásárolni, kedvezményes hitellel, illetékmentesen, a legkisebb gyermek 25 éves koráig. A közelben halad a kék túra útvonala, fantasztikus kirándulóhelyek vannak a környéken, a Nagy-kevély, a Teve-szikla, az Egri vár másolata, levendulamező, valamint egy horgásztó. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal. Megtekintése rugalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodnár István Márk The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 30 897 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodnár István Márk The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 30 897 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY