Eladó ház Pilis 138 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilis 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8281007
Referenciaszám: HZ055778-4764443
Frissítve: ma

Pilis eladó családi ház 4+1 fél szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
347 826 Ft/m²
138 m²
Alapterület
1111 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 880 Ft
Második évtől
199 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Pilis szélén egy 138 nm-es családi házat 1111 nm-es telekkel.Az ingatlan szigetelt, 4 szobával és egy fél szobával rendelkezik. Két fürdőszoba került kialakításra, az egyikben fürdőkád a másikban zuhanyzó és a wc található. Egy tágas konyha és egy szép világos étkező is kialakításra került. Az egyik szobában egy hűtő fűtő klíma került beszerelésre. A szobák és a többi helyiség melegét a téli időszakban gázkonvektor szolgáltatja de az előszobában egy kályha is helyet kapott. A két bejáratnak és az ingatlan elrendezésének köszönhetően akár két generáció részére is kialakítható.A szépen parkosított nagy udvar rendelkezik kis kerti sütögetővel amit a tulajdonos saját maga készített. Az udvarban trambulin, hinta és akár egy medence is elhelyezhető. Található még egy fúrt kút is az udvaron ami locsolást vagy akár a medence feltöltését tökéletesen biztosítja. Nagycsaládosoknak kiváló lehetőség. Az udvar első részén több autó parkolására van lehetőség. Amennyiben felkeltettem érdeklődését de nem rendelkezik az ingatlan teljes vételárával akkor is hívjon bizalommal hisz CREDIPASS csoportunk segít önnek a megfelelő hitel konstrukció kiválasztásában. Nagyon fontos, hogy bankfüggetlen szakemberek állnak segítségünkre és teljesen díjmentes ez a szolgáltatásunk!Ha megszeretné tekinteni az ingatlant ne habozzon hívjon bizalommal a hét bármely napján akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY