Eladó ház Pilis 45 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pilis 45 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8213048
Referenciaszám: HZ036466-4714250
Frissítve: 1 napja

Pilis eladó családi ház 2 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
411 111 Ft/m²
45 m²
Alapterület
1824 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 537 Ft
Második évtől
76 753 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pilis város Haleszi szőlő dűlőjében vált eladóvá a kisház.Betonsáv alapon nyugszik, vegyes falszerkezettel vegyes falazat fa födémes, Bramac tetőcserép héjazatú, mely pár éve került fel.Az alapterület 45nm, benne 2 szoba, nappali konyhával, illetve fürdő ahol zuhany fülke WC mosdó lett beépítve.2022-ben a vízvezeték rendszer és szivattyú csere, fürdőszobával, burkolatokkal, villanyszereléssel, padlózattal a szobákban mind fel lett újítva. Új villanybojler szolgáltatja a meleg vizet.Fűtését tekintve alapból vegyes tüzelés kandalló, kéménybelső felújítva, illetve villanyfűtéssel megoldott.Fúrt kút adja a vízellátást, emésztőbe megy el a szennyvíz.A kertben a házhoz épített 12nm terasz tartozik alatta pince. 12nm.Körbe kerítve, kis és nagykapu bejárási lehetőséggel. Autóval könnyen megközelíthető, jól járható úton. Életvitelszerűen lakott utcában.Autóval parkolása az udvaron megolthatóKifüggesztéssel vásárolható meg.Lakcím kártyára alkalmas ingatlan. tulajtól, per tehermentesenVasút állomás 2km, iskola óvoda 1.5 km, városközpont 2,5km..Vonatközlekedéssel Budapest Nyugati pályaudvartól 1órán belül a belvárosban van.Budapesttől 50 km távolságra, helyezkedik el. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal.Amennyiben felkeltettem érdeklődését jöjjön el, s nézzük meg az ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY