Eladó ház Petőháza 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Petőháza 200 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8209509
Referenciaszám: HZ055729
Frissítve: 22 napja

Petőháza eladó családi ház 5 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
449 663 Ft/m²
200 m²
Alapterület
864 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 776 Ft
Második évtől
373 392 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Petőháza dinamikusan fejlődő részen, a közelmúltban  az Önkormányzat által parcellázott, a helyi építési és szabályozási terv előírásainak megfelelően, eladó egy 864 m2-es telken, egy nettó 200 m2-es, 70 %-os készültségi állapotban lévő,  igényes kivitelezéssel épített kétszintes családi ház. A ház nettó alapterülete 200 m2,  melyből a földszint 132 m2, az emelet 68 m2.A földszinten található 30 m2-es nappali, hozzá követlen kapcsolódó 26 m2-es konyha étkezővel, valamint egy 14 m2-es szoba, hozzá tartozó fürdőszobával, mely vendégszobának, szülői hálónak is egyaránt használható.  A bejárattal szembeni előszobabából nyíliik a háztartási helyiség, egy vendég wc, illetve a kétállásos,  36 m2-es garázs is. Az első emeleten  3 erkéllyel rendelkező  szoba, fürdőszoba, wc van, melyek külön bejáratúak, mindegyik helyiség  a közlekedőről nyílik.  A fürdőszobában zuhanyzó, sarokkád, szauna, és wc van.  A fölszinten  közvetlen a nappali és a bejárat felőli részen egy 45 m-es, és egy 10 m2-es terasz került kialakításra.  Az ingatlan a jelenlegi szerkezetkész állapotban van, mely a fotókon látható. Ezen vételár tartalmazza a ház körbe szigetelését, és lehálózását, a bejárati  ajtó és a garázskapu beépítéséét, a válaszfalakat. Amennyiben a leendő tulajdonos igényt tart arra, hogy a ház a tervek szerint elkészüljön a kivitelező által, úgy további egyeztetések mellett a kivitelező- tulajdonos vállalja  ház kulcsrakész kivitelezését is. Az ingatlan vételára ebben a formában 140 M Ft. Műszaki dokumentáció, metszetrajzok kérésre rendelkezésre állnak. Az ingatlan tehermentes,Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlant, bővebb információk miatt keressen bizalommal. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2024
Erkély:
44,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentesi Rozália Duna House - Szent László út Az iroda összes hirdetése
+36 30 315 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentesi Rozália Duna House - Szent László út Az iroda összes hirdetése
+36 30 315 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY