Eladó ház Pethőhenye 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pethőhenye 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8259439
Referenciaszám: H491797-4752334
Feltöltve: ma

Pethőhenye eladó családi ház 2 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
229 167 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3869 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 209 Ft
Második évtől
68 455 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegtől 10 km-re Pethőhenyén vált eladóvá egy 3869 m2-es telken elhelyezkedő, 72 m2-es családi ház, terasszal, tárolókkal. Csendes mellékutcában helyezkedik el ez a lehetőségekkel teli ingatlan, madárcsicsergős, zöld környezetben. Napjainkban egyre többen választják lakóhelyül a megyeszékhelyhez közel lévő, csendes, festői szépségű, varázslatos fekvésű községet. A régi házakat sorra újítják fel, vagy épülnek újak. A városi lakosság számára a vonzerőt a természet adta szépségen kívül az is növeli, hogy a község minden közművel ellátott. A családi ház belső kialakítása: - bejárat előtt hatalmas fedett terasz - előszoba-nappali - konyha-étkező - kamra - 2 tágas szoba - fürdőszoba-WC A fűtés gáz-konvektorral és hagyományos kályhákkal történik. Nyílászárók, eredeti fa ablakok redőnnyel felszerelve. A ház folytatásában padlásfeljáró-tároló és fatároló, helyezkedik el. A kert nagyságából adódóan kertészkedésre, gazdálkodásra alkalmas, az udvaron ásott kút is megtalálható. Teljes felújítást követően egy kényelmes, tágas terekkel rendelkező otthon alakítható ki, melynek értékállósága garantált a jövőre tekintve! A zalai megyeszékhely Zalaegerszeg kb. 10 perces autóúttal elérhető, de autóbusszal is könnyen megközelíthető. Naponta több buszjárat közül lehet választani. Gyermekes családok részére a szomszédos település Zalaszentiván általános iskolája, óvodája, bölcsődéje áll rendelkezésre, illetve Zalaegerszegen sok további lehetőség közül lehet választani. Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1956
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY