Eladó ház Penc 109 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Penc 109 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8289608
Referenciaszám: 13375_bhv
Feltöltve: 5 napja

Penc eladó családi ház 4 szobás: 79,99 millió Ft

79,99 millió Ft
733 853 Ft/m²
109 m²
Alapterület
841 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 253 102 Ft
Második évtől
331 862 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyei Pencen kínálok eladásra egy 109 m2-es, 3 szoba + amerikai konyhás nappalis, tégla építésű családi házat 841 m2-es telken. Az újszerű állapotban lévő, 2022-ben épített ház jelenlegi tulajdonosainak legfőbb kívánsága volt egy olyan épület létrehozása, mely sok fényt enged be, nagyméretű nyílászárókkal rendelkezik, meleg érzetet kelt, élhető tereket foglal magába a praktikum jegyében, illetve a tájba és a környezetbe illeszkedő külső megjelenéssel bír. Földszintjén világos, praktikusan beépített előtérbe érkezük, ahol a fogas, és a cipőtárolós pad mellett háromajtós tükrös szekrény biztosítja az érkezés és indulás kényelmes készülődési lehetőségét. Színben harmonizáló tolóajtón belépve tágas, körbenapozott, légkondicionált amerikai konyhás nappali és étkező kapott helyet, mely színei, térkihasználása és a hatalmas ablakok nyújtotta világosság miatt barátságos, otthonos érzetet áraszt. Beépített U alakú konyhája a kertre néz; a konyhabútor, valamint a beépített gépek a vételár részét képezik (AEG mosogatógép, Elektrolux sütő, mikró és indukciós főzőlap, Blanco gránit mosogató). Ezen a szinten található még egy kamra és egy fürdőszoba két mosdóval, káddal és toalettel. Felső szintjén három, külön bejáratú világos szoba került kialakításra, valamint egy toalett. A tágas közlekedő és a szobák átgondolt elhelyezése biztosítja a szülői háló nyugalmát és a gyerekszobák kényelmét. A kertben található egy mobilgarázs is, mely a vételár részét képezi. MŰSZAKI ADATOK: Építés éve: 2022 Falazat: 30 cm Porotherm + 10 cm polisztirol szigetelés Héjazat: TONDACH cserép Fűtés: gázcirkó, földszinten padlófűtéssel, emeleten radiátor hőleadókkal, mindkét szinten 1-1 inverteres hűtő-fűtő klíma Nyílászárók: műanyag 3 rétegű hőszigetelt belül fehér, kívül arany-tölgy színű ablakok, alumínium redőnnyel (terasznál automata kivitelezéssel), szúnyoghálóval. Közművek közül a település nem rendelkezik csatornahálózattal, ezért emésztő áll rendelkezésre. A telek beépíthetősége 25%, melyből 9% került kihasználásra; további bővítési- illetve pl. dupla garázs építési lehetőség is adott. A belső lépcső burkolása, a bejárat előtti lépcső és az étkezőből nyíló terasz kialakítása az új tulajdonosok elképzelése szerint kerülhet igény szerint megvalósításra. Irányár: 79,99 millió forint Penc, a Cserhát-hegység lábánál Pest és Nógrád vármegye határán fekszik, az erdők közelsége miatt a levegő minősége kiváló, a falu biztonságos, számtalan kirándulóhely és több horgásztó is található a környéken. Minden megtalálható, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen: bolt, zöldséges, iskola, óvoda, bölcsőde, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár. Budapest 35 km az M2 autóúton, Vác 10 km, Budapest közvetlen buszjárattal is elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Krisztina Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 403 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Krisztina Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 403 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY