Eladó ház Pellérd 126 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pellérd 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225038
Referenciaszám: HZ037822
Frissítve: 10 napja

Pellérd eladó családi ház 3 szobás: 63,9 millió Ft

63,9 millió Ft
507 143 Ft/m²
126 m²
Alapterület
1310 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 191 Ft
Második évtől
265 108 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pellérd csendes ,nyugodt kis utcájában eladó egy 1310 nm-es  telken elhelyezkedő, felújított, klímás, dupla komfortos, összközműves, szigetelt családi ház. 2db 25nm-es garázzsal + autóbeállóval!Az  ingatlan két házrészből áll,  összesen 126 nm-es,  3 hálószoba +nappali , 2 fürdőszoba (kádas és egy zuhanykabinnal) felszerelt,  előtér és  gépesített konyha étkezővel!Tégla falazat, 5 cm-es szigeteléssel. Tetőszerkezete kifogástalanállapotú betoncserép fedéssel.Az ingatlanban az évek folyamán gyakorlatilag minden felújításra került, új áram és vízvezetékrendszer, új, külső hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval, szobái laminált parkettával, előtér , konyha -étkező  jó minőségű járólappal burkolt.Fűtése gázkazánnal történik, 2db klíma pedig nyáron gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.       Az ingatlan két generáció együttélésére tökéletesen alkalmas kialakítású, amellyel egy nagyobb családnak is kényelmes, tágas otthont biztosit. Pellérd a Baranya megyében található Pécshez közeli település, mely tökéletes környezetet biztosít azoknak, akik a város zajától távol, mégis annak közelében szeretnének élni. A településen minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges, beleértve az iskolákat, üzleteket és a szabadidős tevékenységek számtalan lehetőségét. A közelben található természeti és kulturális látnivalók pedig a pihenés és kikapcsolódás számtalan lehetőségét kínálják. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget,  ahol a nyugalom és a modern életvitel tökéletes összhangban van.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Zsolt Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Zsolt Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY